ANNONS

Grillen går varm

/

h5

En kanna svalkande jordgubbsmojito, yum!!

Heeeej!

Sitter ni laddade och väntar på fotboll? Inte jag 🙂 Har faktiskt inte den blekaste aning om vilka lag som är kvar eller hur många matcher, är inte Sverige med så engagerar jag mig icke! Jag laddar istället för ett maraton av Gossip Girl i sängen, renbäddad med svala lakan och vädrat med svala vindar så i natt hoppas jag på sömn! Lite si och så med den varan i värmen..

Får besök av min kusin med familj i morgon och på måndag morgon går vi upp med tuppen och drar mot Skåne!! Så här packas och tvättas och städas för fullt.

I övrigt så är det semesterlunk här som hos många andra. Man orkar ju knappt äta i värmen men grillen går varm här nästan dagligen. Hemgjorda hamburgare och helgrillad ryggbiff är veckans absoluta favoriter.

h1
h3
h2
h4

Godaste hamburgarna gör man på nötkött som endast smaksätts med salt & peppar och worcestershiresås (omöjligt att uttala!!). Grillas på grillen för bästa smak och toppas sen med allt och lite till. Ost & bacon & ketchup nöjde sig barnen med och själv kör jag dessutom hamburgerdressing, Jack Daniels Glace (recept HÄR) och gul senap. Mums!! Och nylagade pommes från fritösen.

h7
h6

Micke hade grabbfest här hemma i går, då grillades hel ryggbiff i marinad från Texas Longhorn, serverad med murkelsås (recept HÄR), friterade pommes, Texas Longhorn Steak sauce och sallad. Grillade rester i dag och åt med samma som ovan fast bea istället för murkelsåsen, sååå gott!!

Nu ska jag göra mig en riiiiiktigt stor glass och krypa ner i sängen 🙂

KRAM på er!!

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00