ANNONS

The Cake

/
t2
t1

God morgon!

Mulet i dag! Dra på trissor 😉 Tur vi har varmt i poolen (37 grader) eftersom badgästerna är på ingång. Riktigt skönt med lite svalka, särskilt när man vet att det är kortvarigt!Härom dan var vi i väg och plockade jordgubbar. Blev en stor maffig jordgubbstårta a la barnen.

Och resten frös vi in i puréform (perfekt till drinkar!) och kokade sylt på. Som nog snarare blev mer som marmelad 🙂 Lätt som en plätt att göra med färdigt syltsocker.

s1
s2

Men det där med att ta tid från det börjar koka var visst inte så lätt, blev marmelad av det hela som sagt. Men det är ju suuupergott till alla goda ostar och som tårtfyllning och kakfyllning och pannkakor och allt möjligt. Så ingen skada skedd.

t3
t4
t5
t6
t8
t7

Barnens tårta innehöll extra allt, hehe. Men faktiskt riktigt god och ojoj så stolta och nöjda de var! Fyllning av mosade jordgubbar i ett lager och vaniljkräm i ett lager och sen en massa grädde runt om och jordgubbar, strössel, pyntgelé och godis i en salig blandning.

En viss lite dam fyller ju snart 7 år här (21/7) så snart är det dags för tårta igen. Men det brukar bli att vi beställer en från kondis med foto på. Men lite annat smått och gott ska vi baka!

Önskar er en fin söndag!

KRAM

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00