Vilken dag?

a1

Gårdagens mjukis från Odd Molly

 

Goddagens!

Så skönt med söndag tänkte jag skriva.. Inte riktigt koll på dagarna. Det är ju onsdag!! Och om prick en vecka kommer vi befinna oss på ett av favoritställena på jordklotet (kan slå vad om att det kommer regna där då, nån som vill sätta emot?) Men först en vecka fylld av annat kul. Ett par dagar till hos älskade skåningarna och sen väntar kalashelg för vår lilla 7-åring (och jag har fortfarande noooo clue vad vi ska köpa till henne!?).

Gårdagen bjöd på mysigt besök i Hembygdsparken i Ängelholm där småttingarna fick springa av sig och sen en sen lunch på Galejan i Viken. Älskar synen av havet, vilka lyckoostar ni är som bor nära hav!! Örebro i all ära, men nåt hav det har vi inte..

a2
a5
a4
a3
a6

Ingen aaaning vad vi ska hitta på i dag men ett besök på Väla röstar jag för (antagligen inte killarna..). Och i kväll är restaurang bokad, mums. Önskar er en häääärlig lill-lördag! Har ni tid över så skriv gärna och dela med er om vad ni har för er, så kul att höra!

KRAMAR

 1. Micke passar kanon i att ha håret som på bilderna ovan, snyggt!

  Och Nej, tillhör inte skaran som ”gav sig på” hans frisyr för ett tag sen… Bäst att skriva för säkerhets skull. ☺️

  Ha en kanondag!

 2. lina skriver:

  Du är väldigt fin i det mörka håret. Blir också sugen på att gå tillbaka till mörkt. Ha en fin dag!

 3. marie skriver:

  Du passar jätte bra i den nya hårfärgen jätte snygg:-) Har du gjort mörka slingor i håret?

 4. sofie skriver:

  Åker ni aldrig över till helsingör när ni är i hbg? Där är ganska mysigt att strosa runt. Ett fint havs akvarium flr barnen där dom får känna på fiskarna. Saluhallen i Höganäs är också fin. Där är även lager157 som har billiga märkeskläder. Senför dig som gillar kläder…ett besök på hemvägen på guns mode i klippan. Helena som har butiken har mycket snygga kläder.jag handlar nästan alla mina kläder där.om ni pker inom klippan är det ett måste med inges lek&Hobby.en leksaksaffär som ser ut som den gjorde när den öppnades för massor av år sen. Majbritt som har butiken är över 80. Där finns allt.hon hänger med i utvecklingen:-) Tänk o handla till sina barn i en butik som man själv älskade som barn.

 5. C skriver:

  Så mysigt att kliva in här efter en riktigt riktigt vidrig eftermiddag. Tack för att du bloggar!
  Till din dotter har jag ett boktips: Boken om Mademoiselle Oiseau. Jag såg den på Sven-Harrys konstmuseum och föll pladask för den. Helt underbara bilder och säkert fin att läsa tillsammas. http://www.bokus.com/bok/9789129690064/boken-om-mademoiselle-oiseau/
  Kram!
  C

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..