ANNONS

Vid havet, i hemmet och i garderoben

/

p1

God morgon freeeedag!

Svårt med fredagskänslan så här på sommaren men jag ska verkligen försöka i dag. Städa, bädda rent, vädra, köpa färska blommor, lägga bubbel på kylning och köpa nåt riktigt gott till kvällen och ordna fredagspåsar till barnen. Locka håret och måla om naglarna. Och hitta nån riktigt bra film att se i kväll! (tips??)

Kom hem från Skåne i går, dagarna där gick dock alldeles för snabbt. Blir gaaanska intensivt med 7 barn (och 2 hundar och en katt) haha, så tiden går rasande fort. På källarna när de väl lagt sig (vilket blev kring midnatt varje kväll) så däckade vi i princip i soffan. Underbara härliga fartfyllda dagar med bus och skratt och drinkar och god mat och restaurangbesök och havsdopp (för barnen, brrr så det blåste!) ett besök på Väla med inköp av de obligatoriska gräddbullarna och sen for vi hemåt igen.

p3
p8
p7
p5
p9

Vilken sommar juli bjudit på!! Och prognosen för veckan som kommer är ju om möjligt ännu bättre och varmare.

t3
t1
t4

Fredagen till ära i en ny klänning från Odd Molly / Tullhuset som hade kommit i brevlådan medan vi var borta. Älskar den!! (har även underklänningen under, matchade perfekt). Letat efter den i butik men den har hunnit ta slut överallt jag kikat så blev så glad att jag fann den! Typisk Vickan-klänning 🙂

Önskar er en hääärlig fredag!

Kramar i massor!

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00