Vid havet, i hemmet och i garderoben

p1

 

God morgon freeeedag!

Svårt med fredagskänslan så här på sommaren men jag ska verkligen försöka i dag. Städa, bädda rent, vädra, köpa färska blommor, lägga bubbel på kylning och köpa nåt riktigt gott till kvällen och ordna fredagspåsar till barnen. Locka håret och måla om naglarna. Och hitta nån riktigt bra film att se i kväll! (tips??)

Kom hem från Skåne i går, dagarna där gick dock alldeles för snabbt. Blir gaaanska intensivt med 7 barn (och 2 hundar och en katt) haha, så tiden går rasande fort. På källarna när de väl lagt sig (vilket blev kring midnatt varje kväll) så däckade vi i princip i soffan. Underbara härliga fartfyllda dagar med bus och skratt och drinkar och god mat och restaurangbesök och havsdopp (för barnen, brrr så det blåste!) ett besök på Väla med inköp av de obligatoriska gräddbullarna och sen for vi hemåt igen.

p3
p8
p7
p5
p9

Vilken sommar juli bjudit på!! Och prognosen för veckan som kommer är ju om möjligt ännu bättre och varmare.

t3
t1
t4

Fredagen till ära i en ny klänning från Odd Molly / Tullhuset som hade kommit i brevlådan medan vi var borta. Älskar den!! (har även underklänningen under, matchade perfekt). Letat efter den i butik men den har hunnit ta slut överallt jag kikat så blev så glad att jag fann den! Typisk Vickan-klänning 🙂

Önskar er en hääärlig fredag!

Kramar i massor!

 1. Erica skriver:

  Hej!

  Underbar klänning, jag har köpt en likadan 🙂 Vad väljer du för skor till?!

  Mvh Erica

 2. Anette skriver:

  Oj, ursäkta – kick lite fort där. Är det den som du alltid har som underklänning, eller har du även andra varianter? Vill inte det skall haka upp sig.
  //Anette

  1. Brukar oftast ha deras i silke eller annat glatt material, brukar köpa nån ut varje kollektion nästan och använder dem jämt!!! Även twilfit har bra.

   Kram

 3. Anette skriver:

  Hej!
  Jättefin klänning till en jättefin tjej! Exakt vilka underklänningar är det du har, finns lite olika…
  Må så gott
  Anette

 4. Vbh1 skriver:

  Jättefin klänning! Helt rätt en Vickan klänning 😉
  Önskar dig en fin fredag. Här väntar mat med grannarna och att fira att semestern börjat /kram

 5. Vacker klänning, en riktig ”du”klänning absolut!!
  Jag var mindre modig och körde på den svarta färgen med underklänningen till:)
  OM plaggen är fantastiska!

  Jadu filmtips går jag bet på men ett boktips har jag om du vill läsa lite, läser en del nu då min grabb bestämde sig för att bryta benet på tre ställen i svåra och fula frakturer nu när det är sommarlov och badtider! Solandet går sådär alltså:/
  Jojo Moyes, Livet efter dig, man får med den som pocket i nya Elle tidiningen just nu! Herreminje sikken fantastisk bok!

  Ha en härlig fredag kväll och tack för din fina blogg:)
  Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..