ANNONS

Dagen före..

/

k6

En pinjata stod på önskelistan – och en pinjata blev det!

Heeeeej

Sorry för de glesa uppdateringarna på sistone, men vi njuter värmen och solen som säkert många av er med, datorn hinns liksom inte med. Dessutom har vi en liten tjej som fyller 7 år i morgon så i dag har vi haft fullt upp med barnkalas här hemma.

k9
k4
k5
k3

Dukade med engångsunderlägg i papper och ställde fram pennor så de kunde rita i väntan på fika resp tårta, poppis! Folieserpentiner håller formen sååå mkt bättre än pappvarianten och mkt finare med. Tips!

k12
k13

Inget kalas utan tårta! Men det är inte direkt många som brukar äta sin tårtbit.. Roligare än gott kanske. I morn bakar jag nog en kladdkaka i stället.

pi

Pinjatan var poppis om nåt! Köpte en sån med snören man drar i tills den går sönder och godiset (eller vad man nu stoppar i) regnar ut över dem 🙂 Även små kalaspåsar fick gästerna såklart med sig hem sen. Med lite godis, stjärnstudsboll och liten tiara.

k2
k15

Studsmattan fylldes med bollhavsbollar för dagen. Kanske mest poppis av allt.

k10
k16

Och de söta små kalasgästerna hade med sig alldeles förträffliga presenter. En mycket nöjd kalastjej här hemma!

k8

Nu laddar vi om för kalasdag nr 2, i morgon är ju själva födelsedagen. Kan knappt fatta att det gått 7 år sen hon föddes vår lilla älskade, efterlängtade, pyttebebis som nu är stora tjejen och börjar 1:a klass efter sommaren.

Tack till alla små gästerna som förgyllde dagen <3

KRAM

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00