Hej från Barcelona

b5

 

Heeeej

Vi ska strax checka ut från hotellet och in på nästa (blev lite knas med rummet/bokningen i går så vi fick ta in på tillfälligt hotell i natt). Tänkte jag skulle kasta in ett hej medan vi har wifi. Sen är planen att kaska runt på hop on hop off (turistbuss) och se staden från alla håll och kanter.

b4
b3
b2
b1

Har det sååå bra. Strosat, shoppat, njutit av iskall cava, badat i rooftoppoolen och i går kväll åt vi på en sån fantastisk god restaurang, de godaste skaldjuren nånsin!!! Dit måste ni gå om ni besöker Barcelona. Botafumeiro. Ligger på Gran de Garcia 81. Ljuvligt!!! Såg ut som lite av ett ”hål i väggen” men där inne var sååååå stort och ett myller av folk som jobbade, rum hit och dit och upp och ner och fyllt med gäster. Sånt härligt ställe! Vi beställde en skaldjursmix med hummer, havskräftor, jätteräkor och räkor (Wallentins tg även musslor och ostron på sin) och de kom rykande heta i någon slags buljong som var SÅÅÅÅÅ god så vi satt och doppade bröd och skorpor i den långt efter att i var proppmätta, det gick inte att sluta. 5 + av 5 möjliga!

b6
b9
b8
b11
b10
b12
b13

Avrundade kvällen på en bar där Micke beställde in en ”liten Ron Zacapa” och fick väl sisådär 3 dl i sitt glas, haha. Sov gott sen 😉

Nu måste jag kila.

KRAM på er!

 

 

 1. Hanna skriver:

  Vad mysigt!!
  Var har du köpt din otroligt vackra blus????
  Kram

 2. Härliga bilder!!! Blev grymt sugen på skaldjur nu. Tur att det väntar en påse färska räkor i kylen. Fortsätt njuuut!
  Kram

 3. Lotta skriver:

  Oooohhh my gooood va myyys ni har det!!! =)Dina härliga bilder få en att känna som man sitter med där vid borden och äter den fantastiska maten!!Små weekends som föräldrar är ju toppen att boosta förhållandet, som emellanåt kan bli lite slitet i vardagen 😉 Har två tjejer, sex och tre år, ljuvliga men jädarn va de kan bråka och vråla med, puuuhhhh! Fattar inte hur de orkar i värmen ;)Njut av er tripp, och du Vickan, du är så fin och har sån god smak att man skulle vilja ha din garderob rakt av!!Kram och njut♥

 4. Åh Barcelona!! Fantastisk stad 🙂
  Turistbussen e mycket bra, man får se en hel del!
  Glöm för guds skull inte kolla Sagrada Familia, den har du säkert redan koll på! Finns en liten mindre stad eller va man säger lite utanför, Sitges, kolla in det! Finfin badstrand och många mysiga fik och shopping 🙂
  Havv ö najjs trip!
  /Jessica

 5. Lotta skriver:

  Ååh va myyyyysigt ni verkar ha!!!
  . . . och tur med både väder och mat . . WONDERFUL <3
  Nu blev jag helt galet kär i den bruna skinnväskan som står på hotellsängen. Vet du märket på den och vart den är köpt?
  Ha en fortsatt underbar semester!!! Kraaaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..