ANNONS

Hej från Barcelona

/

b5

Heeeej

Vi ska strax checka ut från hotellet och in på nästa (blev lite knas med rummet/bokningen i går så vi fick ta in på tillfälligt hotell i natt). Tänkte jag skulle kasta in ett hej medan vi har wifi. Sen är planen att kaska runt på hop on hop off (turistbuss) och se staden från alla håll och kanter.

b4
b3
b2
b1

Har det sååå bra. Strosat, shoppat, njutit av iskall cava, badat i rooftoppoolen och i går kväll åt vi på en sån fantastisk god restaurang, de godaste skaldjuren nånsin!!! Dit måste ni gå om ni besöker Barcelona. Botafumeiro. Ligger på Gran de Garcia 81. Ljuvligt!!! Såg ut som lite av ett ”hål i väggen” men där inne var sååååå stort och ett myller av folk som jobbade, rum hit och dit och upp och ner och fyllt med gäster. Sånt härligt ställe! Vi beställde en skaldjursmix med hummer, havskräftor, jätteräkor och räkor (Wallentins tg även musslor och ostron på sin) och de kom rykande heta i någon slags buljong som var SÅÅÅÅÅ god så vi satt och doppade bröd och skorpor i den långt efter att i var proppmätta, det gick inte att sluta. 5 + av 5 möjliga!

b6
b9
b8
b11
b10
b12
b13

Avrundade kvällen på en bar där Micke beställde in en ”liten Ron Zacapa” och fick väl sisådär 3 dl i sitt glas, haha. Sov gott sen 😉

Nu måste jag kila.

KRAM på er!

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00