In the heat

t1
t2
t3
t4
t5
t6
t7
t8
t9
t10
t11
t12
t13
t14
t15
t16
t17
t19
t21
t22
t23
t24
t25
t26

 

Barcelona is the shit!

Älskar denna staden, den har allt! I dag står shopping på förmiddagens schema (perfekt då det åskar, regnar och är mulet – ingen resa med fam Riis utan regn! haha) och sen hoppas vi på beachhäng. I går åkte vi turistbuss mest hela dan, hoppade på och av, svalkade oss med cava och tapas både till lunch och middag. Middagen i går åt vi – efter många tips från er både i blogg och insta- på trendiga och populära Cerveceria Catalana. Ett ställe utan bordsbokning men med gigantisk kö och ett myller av folk och tapas högt och lågt. Låg 3 minuters promenad från vårt hotell. Det var SÅ BRA! Godaste tapasen ever, väl värt minst en timmas kö trots att vi kom sent (fick bord vid 23, hyfsat hungriga vid det laget). Avrundade kvällen på vårt hotells (Hotel America) rooftopbar.

Nu har vi precis ätit frukost och de andra väntar på mig som vanligt. Knagglig uppkoppling så vi får se om detta går i väg.

KRAM och ha det så skönt i värmen där hemma!

 1. Lina skriver:

  jättefina bilder. 🙂

 2. Barcelona är fantastiskt, fortsätt njuta av resan och livet … Alla behöver guldkant då och då 🙂

 3. Bettan skriver:

  Åh, vill också vara så frimodig och kunna åka iväg sådär utan oro på tu man hand utan barn:) Vem passar era barn när ni reser? Kram<3

 4. Så härligt ni ser ut att ha det. Dit måste jag åka någon gång, och vilken god mat och tjusiga drinkar. Superskönt att åka iväg så med goda vänner.Ha en fortsatt skön sommar!

 5. Vilken härlig bildkavalkad! Ser ut att vara en toppenresa. Trist med det stundvis dåliga vädret, speciellt med tanke på vädret här hemma, men alltid roligt att vara borta.
  Hoppas du hittar mkt fint på shoppingturen, det är väl rea i Spanien också.
  Fortsätt njuta av er resa!

  1. Asch det har varit KANONväder här, bara lite mulet/regnstänk på förmiddagen i dag. Nu skiner solen igen!

   Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..