ANNONS

In the heat

/
t1
t2
t3
t4
t5
t6
t7
t8
t9
t10
t11
t12
t13
t14
t15
t16
t17
t19
t21
t22
t23
t24
t25
t26

Barcelona is the shit!

Älskar denna staden, den har allt! I dag står shopping på förmiddagens schema (perfekt då det åskar, regnar och är mulet – ingen resa med fam Riis utan regn! haha) och sen hoppas vi på beachhäng. I går åkte vi turistbuss mest hela dan, hoppade på och av, svalkade oss med cava och tapas både till lunch och middag. Middagen i går åt vi – efter många tips från er både i blogg och insta- på trendiga och populära Cerveceria Catalana. Ett ställe utan bordsbokning men med gigantisk kö och ett myller av folk och tapas högt och lågt. Låg 3 minuters promenad från vårt hotell. Det var SÅ BRA! Godaste tapasen ever, väl värt minst en timmas kö trots att vi kom sent (fick bord vid 23, hyfsat hungriga vid det laget). Avrundade kvällen på vårt hotells (Hotel America) rooftopbar.

Nu har vi precis ätit frukost och de andra väntar på mig som vanligt. Knagglig uppkoppling så vi får se om detta går i väg.

KRAM och ha det så skönt i värmen där hemma!

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00