ANNONS

Bland blixtar och dunder

/

h1
h2

Ett sista dopp! 

Heeeeej!

Kikar in från soffan hemma i Örebro 🙂 Borta bra hemma bäst men just nu vetetusan, vi har haft det såååå bra. Älskar Barcelona! Skulle lätt kunnat stanna några dagar till, det enda vi inte hann med var att bada på beachen men å andra sidan har jag sett bilder från andra som är där nu och de har legat som packade sillar och det kan jag nog vara utan, vi hade ju dessutom pool på taket på vårt hotell så det gick verkligen ingen nöd på oss. Med världens gulligaste bartender som serverade oss i poolen, maximal avsvalkning 🙂

h4
h3

Maten på Cerveceria Catalana var sååååå galet god så vi gick tillbaka och åt där dan efter igen, till lunch. Nu hade jag inte kameran med mig men vi drack en helt fantastisk kanna Cava-Sangria! (Eller två kannor kanske ;)) Måste hitta recept på det! (Nån som har kanske??) Och sen testade vi en specialitet som hette ”Cabreaos Egg style”, vi såg alla (främst inhemska) äta det till sina tapas kvällen innan och var så nyfikna. Och det var bland det godaste jag ätit!! Låter kanske knepigt men det var sjukt gott. Rätten bestod av strimlade chips med lösstekt ägg, aioli och het tomatsås som de blandade till vid bordet till en krispig och krämig röra. Låter galet va? Men ojojoj så gott. Så gott så vi gick dit och åt lunch dagen efter igen, haha. 3 gånger på 3 dygn alltså, inte så tokigt betyg!

h22
h23
h24
h25
h26
h27

Fick flera tips om restaurangen Agua och den besökte vi på kvällen. Låg precis vid stranden och utsikten var ju superhärlig men dessvärre var vi inte alls särskilt impade av maten. Trist, smaklös och färglös och servicen var lika färglös. Så synd! Kanske åt ”fel” saker och råkade ut för nån som hade en dålig dag men det är inte ett ställe jag går tillbaka till.

Passade på att doppa fötterna i havet efteråt, så himla skönt! Havet däremot är ju fantastiskt!

h6
h7
h5
h9
h10
h14
h13

Åkte sen tillbax till våra kvarter och gick på nattklubb istället 🙂

h15
h17
h16

Sista dagen var det ett gaaanska trött gäng som vaknade med lite tungt huvud och det blev mest glass och cola. Strosade i den stekande hettan längs hela La Ramla ner till hamnen där det fläktade skönt. Avrundade med några tapas på favorithaket och for sen till flygplatsen (som för övrigt är helt ok med en hel del butiker att fördriva tiden med om man hinner som Zara och Mango och sånt) där vårt flyg visade sig vara försenat och eftersom vi skulle byta i Frankfurt så hann vi bli något nervösa. Visade sig dock att även det flyget var försenat så vi kom i väg med nöd och näppe en minut innan flygplatsen i Frankfurt stängde (puh!) och klev innan för dörren vid halv 4 snåret i morse/natt.

h20
h18
h19

En helt fantaaaastisk resa helt enkelt. Och äntligen äntligen fick vi fint väder!

Nu sitter vi här hemma medan regnet öser ner och blixtarna avlöser varandra och väntar på söndagspizzan. Sååå skönt det med 🙂

KRAM

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00