ANNONS

Vitt vitt vitt

/
d1

Heeeeej

Oh my så trött i dag, trött men glad och mosig 🙂 I går hade vi sommaravslutningsfest med DH-gänget (dvs grannfruarna som ses varje vecka och äter & dricker gott hos varandra, från början såg vi även Desperate Houswives på våra träffar, därav namnet). Sommarbuffé och fest långt in på morgontimmarna. De sista gick strax innan 05 i morse 🙂

d2

Temat för festen var VITT och dukningen kommer från Duni. Älskar deras lyxiga engångsartiklar, det känns fint och rejält och snyggt – och sen är det bara att hiva ner rubbet i en soppåse. Duk, tallrikar, bestick, glas och kanske mina absoluta favoriter – servetterna. Som känns typ som tyg fast de inte är det, så lyxiga! (Rabattkoden hos Duni gäller augusti ut, 20 % med koden: Matplatsen14)

d4
d3

Pimpade även uteplatsen med vita gardiner, lampgirlanger och filtar och spelade skön loungmusik så det kändes som rena medelhavskvällen. Blev så effektfullt och lyckat! (Hittade billiga tunna gardiner på Rusta, batteridrivna ljusslingor Clas Ohlson, filtar IKEA)

d9
d10
d8

Och jag hade klänning från KappAhl (200 kr på rean) och blingbling från Bud to Rose, SNÖ, Lily & Rose och Marc Jacobs/Raglady.

d5

Får visa mer bilder sen, på gästerna, på maten, på drycken, på allt det vita!

Men nu ska jag ta en Coca cola och lägga mig i soffan en stund 🙂

KRAM

44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00