ANNONS

His & Hers

/

kl1

Goddagens!

Yttergarderoben uppdaterad för de små. En mix från alla de klassiska kedjorna. Fleece och galonisar och överdrag och allvädersjackor i dubbla uppsättningar och en liten sydvest 🙂 Och yes det blir (mest) blått till killen och rosa till tjejen – för att de vill.

kl2
kl3

Känns riktigt höstigt i luften trots att det slutat regna och solen kikar fram emellanåt och värmen hänger kvar någorlunda. Mörkare kvällar och kalla mornar, man blir sugen på att piffa och göra om inomhus. Har lite nya tavlor och lampor som ska upp på plats, små medel gör så stor skillnad. Får se om jag får nåt gjort med busarna hemma i dag 🙂

Ska sätta dem i arbete och städa sina rum nu och gå loss på resten själv så vi får lite fredagsfint iallafall.

Vi hörs senare med fredagspepp!

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00