ANNONS

Tilltugg

/

o2
o1
o3

Gårdagens var en gammal favorit i siden från Odd Molly och örhängen Lily & Rose

God morgon!

Så hääärligt med helg. Vi brukar ha helgerna ganska uppbokade nästan jämt men just denna helg är inget alls planerat. Ganska skönt som omväxling.

I går kom Em & M över på fredagsmiddag. Började kvällen med en flaska Champagne (urgod!) och kokta edamamebönor med flingsalt och japansk soja att doppa i som tilltugg. Så himla himla gott! Min man tål tyvärr inte baljväxter så bönor äter vi aldrig här hemma men det blev ett litet undantag i går 🙂

o4
o7
o5

Koka upp de frysta bönorna i lättsaltat vatten ett par minuter och häll av vattnet. Ringla över lite olja och strö över flingsalt. Servera med en skål japansk soja att doppa dem i. (Sen drar man liksom ut bönorna ur skidan med tänderna, det är bara dem man äter). Mums! Billigt och nyttigt tilltugg.

Hamnar på listan över saker-jag-passar-på-att-äta-när-min-man-är-bortrest tillsammans med jordnötsringar, jordnötssmör, kyckling med jordnötssås osv. (Jordnötsringar, allvarligt huuur gott!? Tur han ska bort en helg om inte allt för länge, då ska jag äta en årsförbrukning. Ha!)

Nähäpp nu ska vi tydligen slänga kartonger och skräp här och tvättberget från i går krympte knappt trots att tvättmaskinen gick varm hela dan så det är väl bara att hugga i. Den här oplanerade helgen känns nog ganska uppbokad tros allt 😉

lamp

Lampan ni skymtar i hallen är en ny goding i koppar/marmor. Ger det mysigaste ljus! Finns hos Borett

KRAM

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00