ANNONS

Godmorgon

/

fr1

Hej nya vecka!

Och hej vardag på riktigt. Olivia började skolan i dag, första dagen i första klass. Kan inte fatta att hon är så stor, hon var ju nyss en liten bebis. Fler med stora ”bebisar” som börjar ny årskurs i dag?

Lite inspo-läsning till frukost i dag. Tema lyxgrillat, kräftskiva och champagnemingel bla, precis i min smak 🙂 Och så mkt snygga saker, ah!

fr4
fr5

Koppar hänger i och är lika trendigt i höst och kranen ovan är ju to die for. Likaså snirkliga nyheten från Mateus, så fin vas! Hamnar på önskelistan till Tomten 🙂 Hösten kom i ett nafs och lika snabbt blev man sugen på att piffa och pynta och göra om hemma. Tända en massa ljus och svassa runt i varma tofflor. Älskar hösten!

Önskar er en finfin start på dagen raringar!

KRAM

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00