Godmorgon

fr1

 

Hej nya vecka!

Och hej vardag på riktigt. Olivia började skolan i dag, första dagen i första klass. Kan inte fatta att hon är så stor, hon var ju nyss en liten bebis. Fler med stora ”bebisar” som börjar ny årskurs i dag?

Lite inspo-läsning till frukost i dag. Tema lyxgrillat, kräftskiva och champagnemingel bla, precis i min smak 🙂 Och så mkt snygga saker, ah!

fr4
fr5

Koppar hänger i och är lika trendigt i höst och kranen ovan är ju to die for. Likaså snirkliga nyheten från Mateus, så fin vas! Hamnar på önskelistan till Tomten 🙂 Hösten kom i ett nafs och lika snabbt blev man sugen på att piffa och pynta och göra om hemma. Tända en massa ljus och svassa runt i varma tofflor. Älskar hösten!

Önskar er en finfin start på dagen raringar!

KRAM

 

 1. Min äldsta börjar andra året på gymnasiet och yngsta årskurs 7, tiden går så fort! I magen växer nu bebis nummer tre och vi längtar så!

 2. Lotta skriver:

  Härligt med vardag igen och hösten är min favoritårstid. Min minsting började 8:an här idag och min allra första bebis, som nu är 188 cm lång börjar sista året på gymnasiet i morgon. Galet fort har det gått!

 3. Hanna skriver:

  Min förstfödda började förskoleklass idag. Hjälp, vad hände? :S

 4. Linda skriver:

  Min bebis börjar i ”0-an” imorgon. Eller i förskoleklass som jag precis lärt mig att man ska säga 😉 Ja jösses va tiden går fort. Det är konstigt att man inte blir äldre själv…..

 5. Jenny skriver:

  Min bebis har precis fyllt 4 och börjar 1an i September (bor utomlands). Hjääälp, han har ju fortfarande napp när han sover!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..