ANNONS

Nu ni!

/

r8
IMG_6543.JPG

Före och efter. Första löppasset sen i våras, gick över förväntan. Saknat att springa, det är ju sååå skönt! (Tröjan har fiffiga ”vantar” att fälla över om man blir kall om fingrarna)

Nya tider, träningstider!

Min träningskarriär/springade tog paus under sommarhalvåret, helt och hållet ett självvalt beslut, jag satt liksom inte still en sekund med barnen hemma ändå, men nu är det dags att plocka fram löparskorna igen och träningsgarderoben har fyllts på med nya godbitar ur Röhnisch höstkollektion – som kanske är den snyggaste nånsin!!

r4

Älskar träd-printet och kombon med chockrosa detaljer. Shapetightsen gör som vanligt underverk för både känslan och figuren och bara en sån sak som att träningsbh:n har en liten volangkant, hur fint!? Det är detaljerna som gör det!

r6
r7
r1

Och nu har jag ett toppenerbjudande till er, ni får 20 % på allt hos Röhnisch t.o.m söndag 24/8 med koden MPtrfo. Woop!!

Lycka till med träningshösten, nu ska vi hålla oss friska, starka, pigga och stolta. Och är vi inte det så ska vi bli! 🙂

KRAM

ps) Är ni sugna på mer pepp och coaching så kör Röhnisch Running school igång igen denna vecka. Upplägget hittar ni HÄR.

I samarbete med Röhnisch

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00