Nu ni!

r8
IMG_6543.JPG

Före och efter. Första löppasset sen i våras, gick över förväntan. Saknat att springa, det är ju sååå skönt! (Tröjan har fiffiga ”vantar” att fälla över om man blir kall om fingrarna)

 

Nya tider, träningstider!

Min träningskarriär/springade tog paus under sommarhalvåret, helt och hållet ett självvalt beslut, jag satt liksom inte still en sekund med barnen hemma ändå, men nu är det dags att plocka fram löparskorna igen och träningsgarderoben har fyllts på med nya godbitar ur Röhnisch höstkollektion – som kanske är den snyggaste nånsin!!

r4

Älskar träd-printet och kombon med chockrosa detaljer. Shapetightsen gör som vanligt underverk för både känslan och figuren och bara en sån sak som att träningsbh:n har en liten volangkant, hur fint!? Det är detaljerna som gör det!

r6
r7
r1

Och nu har jag ett toppenerbjudande till er, ni får 20 % på allt hos Röhnisch t.o.m söndag 24/8 med koden MPtrfo. Woop!!

Lycka till med träningshösten, nu ska vi hålla oss friska, starka, pigga och stolta. Och är vi inte det så ska vi bli! 🙂

KRAM

 

ps) Är ni sugna på mer pepp och coaching så kör Röhnisch Running school igång igen denna vecka. Upplägget hittar ni HÄR.

I samarbete med Röhnisch

 1. Hanna skriver:

  Tack för härligt erbjudande! Vad heter din träningsbehå med volang, hittar inte den på sidan.

  Mvh Hanna H

 2. ullie skriver:

  Helt klart är det kläderna som gör träningen 🙂 Man blir gladare.

  jätte snygga va de faktiskt så värt att kika in kram

 3. Malin skriver:

  Trodde aldrig att jag skulle tycka att löpning var ngt för mig. Nu är jag ute och springer tre kvällar i veckan, ibland känns det förvisso tungt men känslan efteråt är obeskrivlig. Du har jätte fina löparkläder. Jag gillar kepsen, är den också från Rönisch? Tack för all inspiration och alla goda recept du bjuder på.

 4. Johanna skriver:

  Tusan, jag som beställde häromdagen! Tycker att jag springer snabbare och bättre i snygga träningskläder :). Jättesnygga kläder!!

 5. Ulle skriver:

  Pinsamt om man skulle möta förskolan då, jag menar dom kan ju gå ut till lekplatser o promenader utan o säga till föräldrarna. En gång gick dom till alla barnen o tog kort utanför ytterdörren me barnen som dom sen skulle skulle göra nått med, just då va en pappa hemma från jobb o klippte gräset, tror inte dom fick så bra förtroende för dom föräldrarna sen:/

  1. Ska man som egen företagare som jobbar hemifrån inte få ge sig ut på sin lunch och tex uträtta ärenden eller träna eller ta en rast/frisk luft för att det är pinsamt att stöta på förskolan menar du????

  1. Louise skriver:

   Men jag fattar inte, du gör väl vad du vill när dina barn är på förskolan? Den där pappan kanske hade en timme över och valde att klippa gräs.
   Som egen företagare så kanske man väljer att träna el göra ärenden dagtid och så jobbar några timmar sent på kvällen.
   Varför skulle inte personalen ha förtroende för en förälder som gör så, jag förstår inte problemet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..