ANNONS

Trollunge

/

sf1

Min lilla skoltjej <3 (i jumpsuit/Zara och strumpbyxor/MOLO)

God morgon!

Kom hem sent i går kväll så barnen hade hunnit lägga sig men Olivia hörde mig så hon tassade upp och vi hann prata lite och plötsligt säger hon att ”vi ska ta skolfoto i morgon..”. Tittar på Micke (läs blänger). – Öh ja.. just ja. säger han. – Va?? Tittar på Olivia som ser ut som ett troll med smör i håret och kläderna hon lagt fram och tänkt ha på sig ser ut som de borde tvättats för flera dar sen och känner jag de där två rätt hade hon inte tänkt kamma håret på morgonen heller och Micke hade garanterat inte gjort det (hon skulle åka tidigt med honom till skolan).

Karlar!!

Så det var bara att ställa klockan tiiiidigt i morse så hon hann tvätta och torka håret, och det önskades lockar och ”coola kläder” och sen fick jag och Sebbe susa i väg och lämna henne innan klockan ringde in. Tur hon vaknade till när jag kom hem i går annars hade årets skolfoto varit en riktigt höjdare 😉 (neeej jag vet, inte hela världen kanske men jag vet att Olivia hade blivit besviken)

sf3
sf4
sf6

Hoppas inte Sebbe ska fotas i dag med för han hade ett stort plåster + blåmärke i pannan efter gårdagen. Men han är inte lika kräsen, tyckte själv han såg cool ut 🙂

Nu ska jag göra något som jag inte gjort på år och dar (eller i alla fall på nästan 6 månader) och i samband med detta har jag ett fint erbjudande till er så kika in lite senare!

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00