ANNONS

Boom Clap

/


 

Fredagspeeeepp

Och fredagsprepp. Små fredagspåsar står och väntar på de små fredagsfirarna och kylen är fylld till bredden med godsaker. Och i SONOS spelas just nu låten ovan så det dånar i hela huset, bästa pepplåten just nu! (Låten är från filmen The Fault In Our Stars, nån som sett den?)

Lovade ju återkomma med ett gott drinktips. Den här drinken kan INGEN misslyckas med. Den är nämligen färdigblandad, haha. Brukar vara skeptisk till färdigblandade drinkar men fick chansen att testa denna och den var helt ärligt GRYM!! Precis så här ska en god Mojito smaka. Kan faktiskt inte få till en bättre själv (tro mig jag har försökt) så nu tänker jag sluta försöka med det. En liten BIB (bag in box) med färdigblandad Mojito i vinkylen, såå smidigt.

vi1
vi2
vi3
vi4

Kan drickas som den är, väl kyld, men extra gott (och snyggt) att slänga i några limeskivor och myntablad och en massa is. Tadaaa!

KRAM

Drinktips i samarbete med Vikingfjord Mojito

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00