Ett litet julbord i augusti :)

jb2

 

Godmoooorgon fredag!

Solen skiner, det är fredag och förkylningen nästan som bortblåst – kan inte bli bättre! Det blev visst ett litet julbord till middag i går ändå 🙂 Muuuums, doftade jul i hela huset (av Janssonen). Bara skinkan som saknades.

jb1
jb3

Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, rödbetssallad, äppelmos, omelett med räkstuvning, ägghalvor med topping, ostar, kex och vindruvor. Och t.o.m MUST (även om det stod påskmust på, men det smakar ju detsamma). Ah!! Men nu ska jag inte tjuvstarta nåt mer i år.

jb4

I kväll blir det fredagsextravaganza!! Jag har efterlängtad dejt med Emelie där vi ska se allra allra sista Gossip Girl-avsnittet ihop, klä upp oss lite och äta lyxig mat och frossa i all lyx och intriger en sista gång på The Upper East side. Och äntligen få reda på vem som är Gossip Girl 😉 (nej avslöja INGET!!)

(Vad tusan ska jag plöja för serie sen? Nån sån där smaskig tjejserie ni kan rekommendera i liknande anda?)

Vi har bokat bord på tjusig restaurang i stan åt våra män så de är ur vägen, haha. Och barnen ska mutas på övervåningen med varsin fredagspåse och ny film.

Hörs lite senare. Har ett jättegott drinktips inför helgen!

KRAM

 1. Stina skriver:

  Chasing Life, Revolution, The Lottery, The Vampire Diaries, Greys Anatomy, 90210 (”den nya” var riktigt bra), Summerland, One Tree Hill (bäst!), The Lying Game, The OC.. Där har du några 🙂

 2. Anna skriver:

  heart of dixie är mysig, medan SUITS har lyx känsla! superbra är den verkligen 😀

 3. Emma skriver:

  The fall! Super bra (Kriminalserie i fem delar på Netflix) House of Cards är också en höjdare i samma klass som Homeland! Spännande 😉 Suits är också bra Harvey är den i särklass snyggaste advokaten. God jul! xoxo

 4. Maria skriver:

  SUITS SUITS OCH ÅTER SUITS ☺ En riktigt bra serie. Nu väntar vi på säsong 5 ☺

 5. Therese skriver:

  Suits och hart of dixie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..