ANNONS

Kung Carl & Grönan

/

kc7
kc1

God morgon nya vecka!

(Och atjoooo fy farao vad förkyld jag är i dag och dessutom så ont i ländryggen så jag inte kan böja mig trots värktabletter. Sebbe fick ta på mig skorna i morse när vi gick till förskolan och varje hostning känns som knivar. Tips på what to do??)

Checkade in på Hotell Kung Carl i lördags, ett av favorithotellen i Sthlm. Ligger mitt i smeten (Stureplan) med gångavstånd till allt. Och urcharmigt med högt i tak och gammaldags stil. Inte bott där med barn förut men familjerummet vi fick var verkligen toppen. Våningssäng till de små, gissa exalterade! Och i en garderob/hall stod korgar med leksaker och böcker att leka med. Sån enkel gest men sååå uppskattat.

kc2
kc6
kc3
kc5
kc4

Åt middag i deras restaurang på kvällen, Kung Carls bakficka – Tre Rum & Kök. Barnen fick pannkakor med sylt, grädde och chokladsås (!) och Micke och jag beställde varsin 3-rätters med bla kantarelltoast, kalv entrecote och creme brulée. Yummi! (Bara älskar engångsunderläggen med besticken, nån som vet om de finns att få tag i?)

ckb2
ckb1
ckb6
ckb7
ckb4
cm1
cm2
ckb3
cm3
cm4
cm5
cm6

Började söndagen med rejäl sovmorgon (eller ja lugn i backen Sebbe vaknade 06.30 men roade sig med tågbanan i förvånansvärt många timmar så vi kunde dra oss. Sovmorgon var nog fel ordval :), klev upp lagom till brunchen och tankade en massa energi inför grönan. Älskar brunch!! Fanns mycket gott, extra plus för kycklingklubbor hälsar Sebbe som åt typ 10 st (bästa han vet) och godisklubbor (åt nog 10 såna oxå). Varma mackor, caesarsallad, ribs, bacon, äggröra, räksallad och marängsvisch bla på mina tallrikar. Ojoj så gott.

br1
br2
br3
br4

Och sen avslutade vi helgen med Gröna Lund. Det skulle vara uppehåll och SOL hela söndagen nämligen men så fort vi kom till biljettkassan öppnade sig himlen och sen vräkte regnet ner i omgångar. Siktade in oss på attraktionerna under tak (typ kärlekstunneln och lustiga huset) men det gjorde ju alla andra med så köerna var gigantiska. Dyngsura!! Efter nån timma lyckades vi få tag i ponchos åtminstone. Nöjda barn ändå, roligaste dagen i år tydligen. 🙂

IMG_6772.JPG

Nu ska jag ska faktiskt göra något jag aldrig gör, unna mig att vara sjuk och krypa ner med ipren, en påse halstabletter, nässpray och varm choklad i sängen och se en film, kurrera mig och vila ryggen. Mår verkligen pyton och ska lyssna på kroppen för en gångs skull.

Önskar er en finfin start på veckan. Dela gärna med er vad ni hittat på i helgen, det är så kul att läsa!

Stor kram på er!

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00