MOLO

IMG_6681.JPG

God morgon!

Kidsens höstgarderob är påfylld med lite nytt från MOLO. Älskar deras plagg, skönare material får man leta efter. Färgglada och tokmönstrade men ändå snygga. Alla nöjda och glada 🙂 Finns massa nytt från MOLO hos Boozt och även en massa annat höstnytt för stora och små som bla By Malene Birger, Odd Molly etc. Tips tips.

mo2
mo1

Den här dagen började inte riktigt som planerat. Möttes i dörren på förskolan av nedspydd stackars fröken och spyor och jag kände bara att näää jag kan inte lämna in honom till det där så vi vände i dörren. Så nu sitter vi här framför Barnkanalen, jag på min spikmatta med datorn i knät och Sebbe med modellera. Han får vara min assistent i dag, vi ska ta och baka nåt 🙂 Har tänkt bunkra upp med ”7 sorters kakor”. Kan ni inte vara gulliga och tipsa om er favorit ”tant-kaka”?!

KRAM

 1. Karin skriver:

  Var har ni köpt det fina soffbordet? Du har säkert skrivit om det tidigare…

 2. Wama skriver:

  Hej!
  Har just bakat en riktigt god kaka från Jennys matblogg; Fyllda Dumlecookies. Enkel och smaskig två bra egenskaper.
  Önskar dej en fin dag!
  /Wama

 3. Lina skriver:

  Finns ju oändligt många goda småkakor men en favorit hos mig är Frimurare. Inte så vanlig men lättbakad och ursmarrig. Barnen tycker dessutom det är kul att äta ”papper”. (De bakas på oblat.) 🙂

 4. Havrerutor i långpanna med chokladtäcke… Allas favorit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..