ANNONS

Frukost, filmtips och man-tager-vad-man-haver-middag

/

fr1

Goddagens lillördag!

Varit på jakt efter lakritspulver hela morgonen men nu är det inhandlat och gofrulle med. Satt just och beklagade mig för en väninna över hur tajta alla kläder plötsligt är och tjaa det kan väl ha med matvanorna att göra. Hehe. Levt så gott i sommar men ätit på tok för mkt kolhydrater för att min kropp ska må bra (och hålla vikten) så september får bli lite av en nystart med hälsosammare vanor och motion (bara ryggen ger sig!). Ska bli riktigt skönt. (+ 5 kilo visar vågen, uh!)

fr2
fr3
fr5

Gårdagens middag blev en riktig man-tager-vad-man-haver-middag och resulterade i en god fisksoppa. De är som köttfärssås, blir aldrig riktigt detsamma recept och smakar aldrig riktigt detsamma men blir nästan alltid gott 🙂

fs1
fs3
fs4

I hamnade vatten, fiskbuljong, krossade tomater, vitt vin, grädde, creme fraiche, saffran, salt, peppar, en nypa socker, lax, torsk, räkor, färsk persilja och fänkål. Och en klick limeaioli på. Mums!

Och sen såg jag en bra film jag tycker ni ska se om ni inte gjort det. Unknown med bla Liam Neeson (alla filmer med honom är ju bra, en av absoluta favvo-skådisarna!)

unknown-poster-quad-620x465

Önskar jag er en faaantastisk höstdag och hoppas ni har lika härligt väder som vi. Klarblå himmel, sol och krispig luft. Underbart!

KRAM

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00