The Halsduk

h1

 

Heeeej hej!

Åh denna är jag så kär i!! Mjuk och skön och stor och tung fast nätt och snyyyygg! Bara älskar by Malene Birger printet!! Vet att halsduken redan tagit slut på många ställen redan men denna fann jag hos Modesto som har några kvar. Finns HÄR.

h2

Den här kommer jag bo i alla ruggiga dagar i höst/vinter!

(Väska/by Malene Birger, skinnjacka/MDK, byxor/Second Female, solisar/Gucci)

h5
 
h6

Ljuvlig! Det blir kvällens tips det.

Nu ska jag ”laga middag”, dvs lägga upp charkisar och ostar och kex och frukt på ett fat 🙂

Kram och trevlig kväll på er bloggisar!

 

 1. Linn skriver:

  Hur har du gjort ditt hår ? Så snyggt uppsatt. Har du tupperat nåt ?

  1. Haha nä okammad sovfrilla jag drog upp på huvudet i en tofs. Så det var nog tuperat utan att det var meningen :-)))

   Kram

 2. Åh jag har velat mellan den och den med leoprint i grått och svart :)också från bMB Men insåg nu att det var dags att bestämma sig när jag så att den var slut på Modesto. Men lyckades i alla fall knipa en från Isa Couture!! Där hade jag lite rabatt också 🙂
  Japp så nu är en i alla fall på väg hem till mig.
  Läste övriga kommentarer. Det är ju det som är kul när man läser bloggar att man kan köpa exakt samma som tex dig för vi känner ju inte varandra och kan ha exakt likadana kläder på oss varje dag utan att det blir konstigt. Så även om många andra bloggare har den så har inte en enda person omkring mig den.
  Jag tycker i alla fall att det är såå bra!

  Stor kram och ha en fin dag!

 3. Louise skriver:

  Mycket snygg! En undran, är det ull? Jag är överkänslig mot allt som sticks och kliar nämligen.

  1. Japp men suuupermjuk, sticks inte det minsta!

   Kram

 4. Lisa skriver:

  Du är gör snygg men NEJ! inte den halsduken. visst är den snygg men ALLA har tydligen köpt just den!!? Små patetiskt när alla bloggar man följer plus instagram visar samma halsduk…
  Riktigt snygga solisar, vilken modell är det om du vet?

  1. Jag umgås inte med nån bloggare i verkligheten så för mig får halva Sverige gärna ha samma halsduk, dem ser inte jag i mitt vardagliga liv. Har nog bara sett EN bloggare som har den dessutom så nej jag tycker inte det är något patetiskt med det. Gillar man något så gör man! Du följer uppenbarligen många med samma smak 🙂 Tycker den är underbar!!

   Tror modellen heter 3188. Kram

  1. Amanda skriver:

   Kan du räkna upp ALLA dom bloggarna? Jag har nämligen också bara sett EN annan bloggare som köpt den halsduken?! Tycker halsduken är underbar och bryr mig inte heller det minsta om många har den 🙂 Jättefin blogg Victoria! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..