Mysmorgon

sj3

God morgon höstiga morgon!

Något av det aaabsolut bästa med hösten är alla ljus man får tända. Morgon som kväll. Och tillslut hela dagen lång. Doftljus har jag iof tända mest hela dan oavsett årstid (riktigt bra doftljus av bra kvalité räcker ju en oääändlighet och doftar så där lagom så man med fördel kan njuta av dem många timmar i taget utan att varken storkna eller känna att man slösar på dem) men nu är det ju faktiskt extra mysigt. Raglady har fått in vackra nyheter från Voluspa som doftar så där härligt mustigt och mystiskt och höstigt. Och sååå fina med sitt snirkliga guldmönster utanpå och koppar inuti.

Ni finner dem HÄR.

sj4

Micke staaackarn har åkt på min förkylning (ja ni vet hur sjuka förkylda män blir) så han fick sovmorgon och frukost på sängen 🙂

sj1

(Skymtar ni vindruvorna på bilden? De är så gaaaalet goda. Heter ”Cotton Candy” och både doftar och smakar spunnet socker. Frukt ÄR godis!!)

Men han är en sån där typ som inte alls förstår tjusningen med frukost på sängen så han åt den framför tv:n i vardagsrummet istället. What?! Själv äääälskar jag frukost på sängen i ett mörkt rum med bara nyhetsmorgon som sällskap och lugn och ro.

sj2

Nu ska jag slänga mig på spikmattan här. (Dumma rygg!)

Önskar er en fin dag!

KRAM

 1. Nina skriver:

  Men hur söt och omtänksam får man vara. Du är ju helt otrolig!! Ska bli snällare mot min käre man det ser jag det 🙂 Micke kan skatta sig lycklig har dig. Kram!!

 2. Malin B skriver:

  Vad söt du är mot din man. Det är ju sådana små gester som gör det där lilla extra i ett förhållande. Jag ska minsann bli bättre på detta plan. Vackra ljus! Krya på din man! Trevlig fortsättning på helgen.

 3. Linda skriver:

  Vilka fina ljus och vilken underbar fru Micke har! Jag skulle inte ens komma på tanken att göra en så härlig frukostbricka om det inte är födelsedag…… Nu ska jag försöka resa mig efter gårdagens kräftskiva. Idag är det tungt! Det måste varit dåliga kräftor…. Eller alldeles för härliga grannar… Hehe

 4. Anette skriver:

  Jag tycker du ska gå till en kiropraktor. Jag går regelbundet och det gör underverk för min nacke/rygg och migrän.

 5. Heléne skriver:

  Hej!

  Vaknade upp till sjukstuga här också, både dottern och mannen, och gissa vem det är mest synd om;-)?
  Nåja, får ta en tur till apoteket och bunkra upp med lite medicin så blir nog den här helgen bra också.
  Hoppas din rygg snart ger med sig.
  Ha det gott.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..