ANNONS

Mysmorgon

/

sj3

God morgon höstiga morgon!

Något av det aaabsolut bästa med hösten är alla ljus man får tända. Morgon som kväll. Och tillslut hela dagen lång. Doftljus har jag iof tända mest hela dan oavsett årstid (riktigt bra doftljus av bra kvalité räcker ju en oääändlighet och doftar så där lagom så man med fördel kan njuta av dem många timmar i taget utan att varken storkna eller känna att man slösar på dem) men nu är det ju faktiskt extra mysigt. Raglady har fått in vackra nyheter från Voluspa som doftar så där härligt mustigt och mystiskt och höstigt. Och sååå fina med sitt snirkliga guldmönster utanpå och koppar inuti.

Ni finner dem HÄR.

sj4

Micke staaackarn har åkt på min förkylning (ja ni vet hur sjuka förkylda män blir) så han fick sovmorgon och frukost på sängen 🙂

sj1

(Skymtar ni vindruvorna på bilden? De är så gaaaalet goda. Heter ”Cotton Candy” och både doftar och smakar spunnet socker. Frukt ÄR godis!!)

Men han är en sån där typ som inte alls förstår tjusningen med frukost på sängen så han åt den framför tv:n i vardagsrummet istället. What?! Själv äääälskar jag frukost på sängen i ett mörkt rum med bara nyhetsmorgon som sällskap och lugn och ro.

sj2

Nu ska jag slänga mig på spikmattan här. (Dumma rygg!)

Önskar er en fin dag!

KRAM

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00