Vilken färg?

st1
st2
st3

 

Pust

Låång kväll i går. Gräsänka då mannen var på vift hela dagen så jag hade tänkt varva ner med en film i soffan och ett glas rött men barnen ville aldrig lägga sig och var all over the place så det blev inget med det. (se filmklipp på instagram @matplatsen)

Eftersom sebbe somnade först 22.30 tänkte jag muntert att jag får väl iallafall sovmorgon, men hur tror ni det gick? Nä just det, den ekvationen funkar aldrig! 06.10: jag vill ha vääääääääälling!!!

Njöt i alla fall av smörgåstårta och spenderade kvällen med datorn i knät och surfade jackor 🙂 På jakt efter en ljus kappa (klickade hem en från H&M) och en tunn dunjacka och tycker Odd Mollys är såååå söta men kan inte bestämma mig för färg? Velar mellan dessa tre. Vilken tycker ni?? Tacksam för smakråd!

KRAM

 1. Helene skriver:

  Jag tycker definitivt den gråa.
  Vad blev det för ljus kappa från HM, trenchcoaten?

 2. Stina skriver:

  Cerise supersnygg och grå som två =)

 3. Vilket fint tårtfat! För att inte tala om själva smörgåstårtan då:) Jag röstar på den grå jackan, snygga alla tre men ja, den är nog mest användbar tänker jag mig:) Ha en fin söndagskväll! Kram/tanja

 4. Linda skriver:

  Den grå var superfin

 5. Anna skriver:

  Röstar på den gråa:) Men visst har du en rosa från Rönisch redan? Jag köpte den ljusgrå efter tips från dig och är sååå nöjd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..