ANNONS

Vilken färg?

/

st1
st2
st3

Pust

Låång kväll i går. Gräsänka då mannen var på vift hela dagen så jag hade tänkt varva ner med en film i soffan och ett glas rött men barnen ville aldrig lägga sig och var all over the place så det blev inget med det. (se filmklipp på instagram @matplatsen)

Eftersom sebbe somnade först 22.30 tänkte jag muntert att jag får väl iallafall sovmorgon, men hur tror ni det gick? Nä just det, den ekvationen funkar aldrig! 06.10: jag vill ha vääääääääälling!!!

Njöt i alla fall av smörgåstårta och spenderade kvällen med datorn i knät och surfade jackor 🙂 På jakt efter en ljus kappa (klickade hem en från H&M) och en tunn dunjacka och tycker Odd Mollys är såååå söta men kan inte bestämma mig för färg? Velar mellan dessa tre. Vilken tycker ni?? Tacksam för smakråd!

KRAM

37
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00