ANNONS

Förbjudna snickerskakor :)

/

jo1
jo2

Schhhhhysh!

Jag kunde inte låta bli. Så nyfiken på dessa omtalade Snickesrutor som figurerar högt och lågt och ska vara såååå goda men de är ju gjorda på jordnötssmör och min man är allergisk och kan inte ens vistas i ett rum med en skål jordnötter så det blir liksom aldrig läge. Men jag passade på en morgon när han jobbade sent så jag hann vädra hela dan, haha.

Och ja, de var ju såklart såååå goda.

Och väldigt enkla att göra.

Snickerskakor

1 burk jordnötssmör ca 350g
1 1/2 dl sirap
1 dl socker
10 dl cornflakes
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokos
250 g blockchoklad

Smällt jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Se till så det inte kokar!Blanda cornflakes, kokos och vaniljsocker. Blanda samman alltihopa och tryck ut smeten i en bakplåtsklädd form och låt svalna. Smällt chokladen och bred ut över kakan. Låt stelna och skär sedan i bitar.

Där har ni nåt gott att svänga i hop till i kväll!

KRAM

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00