Toscanska biffar

to1

 

Heeeej!

Nu ska ni få ett riktigt gott tips. Hälsans Köks Toscanska biffar. Supergoda!!! Jag serverade dem som förrätt med en syrlig tartarsås till och det var så himla gott! Biffarna är fyllda med mozzarella, tomat och basilika med frasig yta av ströbröd och kryddor. Jag friterade dem i fritösen så de skulle bli riktigt krispiga. Mums!

to2
to3

Tartarsås
2 ½  majonnäs
1 msk pickles, hackade
1 msk kapris
1 msk schalottenlök, hackad
2 msk citronjuice
salt
peppar

Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med citronjuice, salt och peppar

Fritera biffarna i fritös tills de fått fin yta och osten smält (eller tillaga i ugnen enligt anvisningar) och lägg upp på tallrikar med några salladsblad och en klick tartarsås – tadaaa där har ni en supergod förrätt!

Nu har ni chans att vinna produktcheckar från Hälsans Kök. På facebooksidan finns mina 3 favoriter från min vegetariska vecka, gå in och motivera där vilken rätt ni helst skulle vilja prova att laga för att vara med i tävlingen.

Hörs lite senare med mer fredagspepp om jag hinner! Något trött gräsänka med superspralliga småttingar, vi får se hur det slutar 🙂
KRAM

I samarbete med Hälsans kök

  1. Kul att du gillar dessa biffar, de tillhör mina favoriter också. Har dock aldrig serverat dem med tartarsås men det lät gott, måste testas! 🙂

  2. Åsa skriver:

    Kul att höra att du tyckte om dessa! Jag skrev en fråga häromdagen och undrade vad du tyckte om de veg baconet och kebaben. Vi verkar ha varit två olika Åsa som kommenterat och jag vore jätteglad om du har tid att svara på min fråga. Har även kommenterat där igen. Ha en fin helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..