ANNONS

Toscanska biffar

/

to1

Heeeej!

Nu ska ni få ett riktigt gott tips. Hälsans Köks Toscanska biffar. Supergoda!!! Jag serverade dem som förrätt med en syrlig tartarsås till och det var så himla gott! Biffarna är fyllda med mozzarella, tomat och basilika med frasig yta av ströbröd och kryddor. Jag friterade dem i fritösen så de skulle bli riktigt krispiga. Mums!

to2
to3

Tartarsås
2 ½  majonnäs
1 msk pickles, hackade
1 msk kapris
1 msk schalottenlök, hackad
2 msk citronjuice
salt
peppar

Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med citronjuice, salt och peppar

Fritera biffarna i fritös tills de fått fin yta och osten smält (eller tillaga i ugnen enligt anvisningar) och lägg upp på tallrikar med några salladsblad och en klick tartarsås – tadaaa där har ni en supergod förrätt!

Nu har ni chans att vinna produktcheckar från Hälsans Kök. På facebooksidan finns mina 3 favoriter från min vegetariska vecka, gå in och motivera där vilken rätt ni helst skulle vilja prova att laga för att vara med i tävlingen.

Hörs lite senare med mer fredagspepp om jag hinner! Något trött gräsänka med superspralliga småttingar, vi får se hur det slutar 🙂
KRAM

I samarbete med Hälsans kök

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00