ANNONS

Fredagsmys och lördagsmorgon

/

pi4

God morgon!

Upp och hoppa 🙂

Hoppas ni vaknat på strålande helghumör! Har jag gjort det? Ingen aning för detta är ett tidsinställt inlägg jag skrev i går kväll, hehe. Så förhoppningsvis ligger jag och sover, men inte särskilt troligt. Mer troligt att jag sen länge sitter yrvaken i soffan med en 3-åring i famnen som dricker välling och en 7-åring bredvid mig och kikar på Barnkanalen (samtidigt som de sparkar på varandra eller tjuvnyps) medan jag sippar på en cappucino och undrar hur tusan man skulle klara sig utan kaffe.

Men det är inte ett dugg synd om mig isåfall. Tvärt om.

pi3
pi1
pi2

I går kikade vi på De 101 Dalmatinerna 2 och Idol, åt pizza (barnen) och gratinerade havskräftor (jag). Nån åt upp det mesta av sin topping innan den ens åkte på pizzan. Sebbe i ett nötskal 🙂

pi7
pi6

– Maaaamma, älskar du såna där gräshoppor??!! Undrade Sebbe förfärat. HAHA

Och sen plöjde jag några avsnitt av serien Pretty Little Liars i sängen medan Olivia somnade bredvid mig hand i hand. (Tack för tips på instagram om serien – den är verkligen lite smålöjlig, fånig och to much, men totalt beroendeframkallande och mysig. Jag är fast!) Ja och sen skrev jag klart det här 🙂

Vad gjorde ni??

Hörs lite senare!

KRAM

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00