Räkbåten

r1
r2
rb8

Gårdagens: byxor & kavaj/H&M, väska & halsduk/byMaleneBirger, blus/hunkydory, örhängen/lilyandrose, skor/stylesnob

 

 

God morgon sköna söndag!

Sitter här i soffan med tvn för mig själv (och plöjer några avsnitt av Pretty Little Liars). Klockan är efter lunch men min man ligger och sover fortf. Jobbigt att skala räkor kanske 😉 Vi åkte en tur med räkbåten i går med några vänner. Jag älskar att åka räkbåt! Men brukar aldrig få med mig nån, nu gav de äntligen med sig. Utsökta räkor och grym trubadur (det brukar man kanske inte vara bortskämd med på dessa båtar) och bästa sällskapet! Lite i senaste laget på säsongen kanske då det blir mörkt ganska tidigt men mysigt ändå.

rb4
rb3
r3

Hm hur många räkor har jag ätit nu??

Men häpp, nu är det dags att hoppa ur pyjamasen och hämta hem småbusarna <3

Ha en skön höstsöndag i rusket!

Kram

 1. Trine skriver:

  Så fint halskjede du har (heter det ‘halsband’ på svensk?) 🙂
  Hvor kommer det fra?
  Takk for inspirerende blogg 🙂

 2. Hanna skriver:

  Vilken trevlig kväll ni ser ut att ha haft! Jag älskar också räkfrossa!! Du har inte lust att ha en liten bloppis snart? Jag skulle vilja förnya garderoben lite 😉 Ha det bra och sköt om dig! Kram

  1. Hihi jodå det skulle jag kunna ha!! Ska ta tag i det så fort jag hinner rensa lite. Kram

 3. Mia skriver:

  Snygg blus, vart är den ifrån?

 4. Ikas skriver:

  Härligt med skaldjur. 🙂 Här på västkusten har vi riktigt fint väder med sol, dock lite blåsigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..