ANNONS

Räkbåten

/

r1
r2
rb8

Gårdagens: byxor & kavaj/H&M, väska & halsduk/byMaleneBirger, blus/hunkydory, örhängen/lilyandrose, skor/stylesnob

God morgon sköna söndag!

Sitter här i soffan med tvn för mig själv (och plöjer några avsnitt av Pretty Little Liars). Klockan är efter lunch men min man ligger och sover fortf. Jobbigt att skala räkor kanske 😉 Vi åkte en tur med räkbåten i går med några vänner. Jag älskar att åka räkbåt! Men brukar aldrig få med mig nån, nu gav de äntligen med sig. Utsökta räkor och grym trubadur (det brukar man kanske inte vara bortskämd med på dessa båtar) och bästa sällskapet! Lite i senaste laget på säsongen kanske då det blir mörkt ganska tidigt men mysigt ändå.

rb4
rb3
r3

Hm hur många räkor har jag ätit nu??

Men häpp, nu är det dags att hoppa ur pyjamasen och hämta hem småbusarna <3

Ha en skön höstsöndag i rusket!

Kram

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00