ANNONS

In the sun

/

th1

Inte alls tokig blogg-plats i dag!

God förmiddag sköna höstlördag!

Trööött bloggerska idag. Inte för att det blev särskilt sent i går men i morse väcktes jag av tidningsbudet som så försynt stoppade in tidningen i inkastet (..not!) och kunde inte somna om. Sovit hemma hos mamma och pappa på stan nämligen och nu sitter jag i höstsolen och njuter. Och gäspar.

th4
th3

Älskar att titta på folk! Kan sitta i timmar. Ännu skönare i värmande höstsol.

th6

Och dagens sköna är kofta/Odd Molly och svarta jeans/Please, båda från Tullhuset (sooom jag letat efter nya svarta Please, mina förra har jag slitit ut totalt! nog mitt mest använda plagg nånsin) och gammal blus/Gina Tricot.

KRAM

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00