Helgen som gick

bl3
bl1

Fredagsblommor till mormor <3 Utvalda en och en av Oliven her self!

 

Hej!

Seg söndag? Jag gjorde inte många knop i går så jag har haft alldeles för mycket energi i dag, passade på att använda den till att storstäda köket.

Ätit så mkt gott i helgen, och än är den inte slut. Söndagkväll = pizzakväll 😉

Var ju ute och åt med S & S i fredags. Först ett stop i Sofias nya lägenhet och bjöds på bubbel och snittar sen for vi vidare till Makeriet och åt såååå gott.

s1
s3

I väntan på bordet blev det fantastiskt goda drinkar i Vinbaren (fråga mig inte vad det var, bartendern fick fria händer, men gott var det!) Till förrätt beställde jag löjrom med brioche och till huvudrätt Rib Eye med bea och pommes. Den tar jag alltid men det är ju såå galet gott!!!! Fick köttet perfekt stekta (det svåra med kött annars) och deras pommes är mankaninteslutaäta-goda. Så goda så vi orkade ingen dessert.

ma1
ma3
ma4

En riktig toppenkväll!

bmb1

Stora övernattningsväskan by Malene Birger/Raglady – rymmer allt och lite till! Och min kvällens var petrolfärgad silkig top (här) och smycken (här) och till det svarta kjolen från H&M som jag visst bor i.

I lördags åt vi barndomsklassikern Kenta Galo från Lokus, man måste nog ha testat den för att förstå storheten. Finns inget som smakar som just den! Nostalgi. (Nån örebroare som kanske förstår vad jag menar??)

pi

På kvällen åt vi kräftor och ostar, sov över hos mamma och pappa även då. Mysigt! Även om jag inte just sovit så mycket.

(Ni minns att jag blev väckt i går morse av tidningsbudet som smällde igen brevinkastet när han lämnade tidningen så alla vaknade kl 4? Skrev därför en lapp och bad honom vänligen lägga tidningen utanför dörren i morse istället, samt tejpade igen inkastet. Vad gör han? Rycker bort tejpen och tjoffar in tidningen så det smäller om det ändå. Mäh!???)

kr1
kr2

Det var min helg det.

Ny vecka i morn, är ni laddade??

KRAM

 1. zandra skriver:

  Jag har varit med om liknande. Då förstod inte tidningsbudet svenska och kunde därmed inte läsa min lapp på svenska heller.

 2. Jennie skriver:

  Vad innehåller Kenta Galo? Nu har du skrivit om den i flera år – men fortfarande vet vi ju inte vad det är? 😉

  1. En pizza med skinka champinjoner räkor och bea – men den smakar på ett speciell sätt just på Lokus!!! Beställer man en pizza med samma ingredienser nån annan stans så blir det inte samma sak.

   Kram

   1. Jennie skriver:

    Låter lovely! Speciellt eftersom jag räknar ProPoints med Viktväktarna och dessutom försöker dra ner på kolhydraterna. Geeeee mig en!!! 😉

    Kram!

 3. Linda skriver:

  Haha! Ursäkta! Skön bild jag har framför mig nu när tidningsbudet förbannad, trött och desperat rycker bort tejpen och trycker i tidningen!! Och hur du flyger upp ur sängen lika förbannad, trött och desperat….!! ;))

 4. Tina skriver:

  Kul att bli påmind om Kenta Galo. Har inte varit på Lokus på 18 år. En riktig klassiker. Dock väldigt onyttig.

 5. Om inte annat borde väl brevbäraren ha stuckit ner den lite försiktigt efter att ha läst din lapp!

  Gissa om jag blev sugen på kräftor efter att ha sett bilden med den stora skålen fylld med kräftor och alla goda ostar i bakgrunden – vill ha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..