ANNONS

Godmorgon vecka 40

/

blom2

God morgon!

Hoppas ni vaknat på strålande humör, är pigga som få och morgonen bara har flutit på som en räkmacka!

Här var det ungefär tvärt om. Tack o lov för kaffe.

Önskar jag tålde lite fler koppar än jag gör men tyvärr är jag ganska känslig mot koffein (blev det efter jag fick barn!) på gott och ont. En kopp piggar verkligen upp mig ut i fingerspetsarna. 2 koppar får mig nästan snurrig och speedad. 3 koppar ger mig hjärtklappning och kallsvettningar, känner mig svimfärdig och yr och dricker jag under eftermiddagen kan jag inte sova på natten.

(och dricker jag inget alls så får jag hemsk huvudvärk)

kaf1

I går såg vi äntligen filmen BLENDED och det var den bästa film jag sett på länge, älskade den! Skrattade och skrattade och grät en skvätt, så himla bra! Se den! Grymt kul. Precis min humor. (Även Micke gillade den)

blended-movie-11

Riktigt härlig feelgood!

Tänkte bjuda er på ett recept strax, ni får välja mellan en grymt god indisk kycklingrätt eller en ljuvlig citroncheesecake. Vilket vill ni ha?

Önskar er en fin start på veckan!

KRAM

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00