Godmorgon vecka 40

blom2

 

God morgon!

Hoppas ni vaknat på strålande humör, är pigga som få och morgonen bara har flutit på som en räkmacka!

Här var det ungefär tvärt om. Tack o lov för kaffe.

Önskar jag tålde lite fler koppar än jag gör men tyvärr är jag ganska känslig mot koffein (blev det efter jag fick barn!) på gott och ont. En kopp piggar verkligen upp mig ut i fingerspetsarna. 2 koppar får mig nästan snurrig och speedad. 3 koppar ger mig hjärtklappning och kallsvettningar, känner mig svimfärdig och yr och dricker jag under eftermiddagen kan jag inte sova på natten.

(och dricker jag inget alls så får jag hemsk huvudvärk)

kaf1

I går såg vi äntligen filmen BLENDED och det var den bästa film jag sett på länge, älskade den! Skrattade och skrattade och grät en skvätt, så himla bra! Se den! Grymt kul. Precis min humor. (Även Micke gillade den)

blended-movie-11

Riktigt härlig feelgood!

Tänkte bjuda er på ett recept strax, ni får välja mellan en grymt god indisk kycklingrätt eller en ljuvlig citroncheesecake. Vilket vill ni ha?

Önskar er en fin start på veckan!

KRAM

 1. ullie skriver:

  Tack för din fina blogg som alltid.

  måste passa på att säga undebar orkide.. vart i från kommer ”vasen ” krukan ja va man säer du vet =)? kram

 2. Vilken vacker orkidé – vad är din hemlighet?
  🙂

  1. Ingen alls, de trivs av nån anledning som bara den i vårt matsalsrum. I resten av huset mår de pyton..

   kram

 3. Hanna skriver:

  Åh va kul att du gillade Blended! Det var jag som tipsade om den på instagram!

  1. Superbra verkligen, fått massa tips om den så den verkar vara poppis!

   kram

 4. Varför måste man välja 😉

 5. Nina skriver:

  Kyckling!!! Nu!! (Ska åka handla o då löst middagstips ;))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..