Vilken färg blev det?

gr1

 

Hej och godkväll!

Underbar höstdag har vi haft här med strålande sol. Men nu behövs det allt en jacka, om än en tunn sådan. Äntligen har jag nytta av Odd Molly jackan! Ni var ju så gulliga och hjälpte mig rösta fram vilken färg och de allra flesta röstade på grå.

Så en grå blev det 🙂

gr4

Så skön, så nätt, så lätt, så användbar! Mönster inuti och jackan funkar faktiskt lika bra ut och in om man hellre vill ha en fjäril på ryggen 🙂 Finns hos Raglady HÄR och eftersom butiken hade lite tekniska problem i helgen så förlänger de rabatten på 15 % t.o.m i morgon tisdag för er!

Rabattkod: zoe15, gäller allt förutom Marc by Marc Jacobs, Michael – Michael Kors, Tory Burch.

jac

KRAM

 1. Mikaela skriver:

  En liten del av bloppis imorgon? 😀

 2. Minimi skriver:

  Superfina kläder, som vanligt :p måste fråga, såg att du hade köpt nya please-jeans häromdagen. Hur är de svarta, bleks de snabbt i tvätten? Som småbarnsförälder blir det ju rätt mycket tvättande 😉 töjs de något vid användning eller är de lite stretchiga? Kram och tack för en väldigt inspirerande blogg!

  1. De töjer sig som alla please när man använder dem men krymper ihop igen när man tvättar. Jag har använt mina gamla svarta suuuupermycket och tvättat dem galet många ggr, tillslut blev de blekta i färgen.

   Kram

 3. Vilken snygg jacka!!
  och vilken rolig helg med god mat.. så kul att få läsa.
  Blusen från S’s kök var också jättefin!
  Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..