ANNONS

Vilken färg blev det?

/

gr1

Hej och godkväll!

Underbar höstdag har vi haft här med strålande sol. Men nu behövs det allt en jacka, om än en tunn sådan. Äntligen har jag nytta av Odd Molly jackan! Ni var ju så gulliga och hjälpte mig rösta fram vilken färg och de allra flesta röstade på grå.

Så en grå blev det 🙂

gr4

Så skön, så nätt, så lätt, så användbar! Mönster inuti och jackan funkar faktiskt lika bra ut och in om man hellre vill ha en fjäril på ryggen 🙂 Finns hos Raglady HÄR och eftersom butiken hade lite tekniska problem i helgen så förlänger de rabatten på 15 % t.o.m i morgon tisdag för er!

Rabattkod: zoe15, gäller allt förutom Marc by Marc Jacobs, Michael – Michael Kors, Tory Burch.

jac

KRAM

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00