ANNONS

Pastatisdag

/

fil4

Hej hej!
Sen uppdateringe i dag men dagen har gått i ett med både saker bakom kulisserna och annat. Men nu sitter jag ner en stund innan det är dags att kila i väg till grannfruarna.
Vet ni vad ni äter i kväll? Om inte så tycker jag ni ska äta pasta 🙂 Tisdagar är ju ypperliga pastatisdagar oavsett om man är själv eller med familjen eller kanske rent av bjuder många på fest.
I samarbete med Kungsörnen kommer jag presentera några pasta-recept om tisdagarna framöver och en rolig tävling har ni att se fram emot, men mer om den senare. I kväll bjuder jag på en supergod fläskfilépasta med Kungsörnens Må Bra! Ljus Fiberpasta (just denna är en av favoriterna, perfekt konsistens och smak som jag vill ha det!)

fil1

4 port
Pasta
1-2 fläskfiléer
smör att steka i
salt & peppar
1 rejäl näve bladspenat
1 förp Bursin vitlöksost
4-5 dl grädde
1 tsk soja
Salta och peppra köttet och stek runt om i smör i en het panna. Sänk värmen och stek sedan tills köttet är genomstekt (kolla med termometer!). Lägg köttet åt sidan och vila inslaget i folie en stund. Lägg i vitlöksosten i stekskyn och låt smälta. Tillsätt grädde och soja. Skiva köttet och lägg i det och tillsist hackad bladpersilja. Låt puttra en stund och smaka av med salt och peppar.
Koka pasta enligt anvisningar och servera genast med fläskfilésåsen. Yummi!
fil2

Smaklig spis!
Och ha en riktigt skön tisdagskväll.
KRAM

4
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00