Zzzzzzzzzz pigga upp mig!

fr8

Bild från ganska exakt ett år sedan. Underbar tripp till Frankrike med rara Smultristjejerna. Tänk vad lite solstrålar och värme piggar upp! Hade planer på en resa till höstlovet men det blev tyvärr inget detta år, siktar på en storstadshelg i juletider istället.

 

God morgon!

(Stolarna är sålda/paxade och hämtas på söndag, om det av nån anledning inte blir av hör jag av mig till er andra som mailat i turordning. Det var så många så jag har inte hunnit svara er alla tyvärr!!)

I dag går det i slowmotion vill jag lova. Måste ta mig ut och få lite frisk luft. Sebbe som annars sover som en stock om nätterna är uppe och har sig och vill inte sova. Slutade med att jag fick ligga som en kanelbulle i hans juniorsäng flera h i natt tills han somnade om och sen kunde jag ju inte somna om själv.. (Och knappt räta ut mig heller, ajaj) Ska köpa mig några vitaminer också tänkte jag, känns som jag har brist på något är så trött och matt och yr och seg och energilös även när jag får sova. Några tips??

Vet ni, jag ska ääääntligen för första gången få åka till Ullared!! Vi är ett gäng grannfruar som åker om ett par veckor, hyrt stuga och allt. Ska bli sååå kul!! Bara att SE detta fenomen. Och att shoppa 🙂 Men jag har som sagt aldrig varit där, ni som har varit det har ni några tips?? Vad ska man sikta in sig på, vad ska man undvika, vad är skräp och vad är kap, vad finns det?? Hur lägger man upp det hela? Har ni köpt nåt fint ni gillar där? Något man bara måste ha? Alla tips och trix av alla slag är välkomna!

fr6

Sugen på både värme, långt hår och blonda färger! Men i alla fall värmen får vänta ett bra tag..

Hörs om en stund – måste göra mig en kopp kaffe pronto innan jag somnar.

KRAM

 

 1. Hej. Det finns väldigt mycket bra grejer på Ullared! Det bästa är nog alla billiga och bra leksaker! Ibland kan det nästan vara halvapriset. Även heminredning finns det mängvis av!

 2. Therese skriver:

  Köp D-vitamin 5000 ie. Det bästa jag har gjort, Finns i hälsokostbutiken. Jag har varit trött länge men sedan jag började äta detta under vinterhalvåret mår jag mycket bättre och blir trött på ett naturligt sätt. Spring och köp

 3. Ulrika skriver:

  Ta mått på barnen för stl stämmer inte hundra, brio och lego är prisvärt, Barbie och monster High lika så. Glöm inte kolla maten, kan skilja rätt mycket på burkar och konserver. Lampor finns mycket snyggt. Prisvärt m filmer, boxar och cd-skivor.

 4. Tina skriver:

  Köpte Kärschers fönsterputs”maskin” där, toppenköp!!

 5. Louise skriver:

  Testa Bluutsaft och Rosenrot!
  Har hjälpt mig de gånger jag känt mig som du gör nu. Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..