De perfekta burkräkorna?

sm1

 

Hej hej

Lillördag i dag ju! Och jag är såååå sugen på smörgåstårta. Men har ingen möjlighet att köpa någon eller göra någon. Ekar tomt i mitt kylskåp, har varken creme fraiche eller grädde hemma. Hm.. Det kanske går ändå?

sm2
sm3

Denna goding köpte jag på Coop om jag inte minns fel och den hade de perfekta räkorna på!! Såna goooda burkräkor som tex Smörgåsbutiken i Örebro hade förr på sina men nu tyvärr bytt mot sk ”handskalade” som jag inte förstår hypen kring för de smakar då inte som man skalat dem för hand utan oftast halvsega med lake-smak. Jag har i alla fall inte hittat något märke som smakar som riktiga handskalade. Har ni ? Men tillbaka till smörgåstårtsräkorna så hade Fiskarn´s såna förut (de HÄR menar jag) men jag kan inte hitta dem i butikerna längre och mailade dem för ett tag sedan för att fråga var de finns men fick inget svar (!).

Så är det nån snäll bloggis i Örebrotrakterna som vet var man kan få tag i dessa så tipsa mig!!!

Nu ska jag googla smörgåstårtsrecept som inte innehåller creme friache eller grädde.

KRAM

 

 1. Spot on with this write-up, I actually think this amazing site needs
  a great deal more attention. I’ll probably be back agaqin to read more,
  thaznks for the advice!

 2. Carissa skriver:

  An intriguing discussion is definitely worth comment.
  I believe that you should write more about this subject, it may not be a taboo
  subject but typically people do not discuss such subjects.
  To the next! All the best!!

 3. Engelsviken i plastburk eller Ica handskalade 580gr i plastburk tycker jag är klart godast!
  Tack för en inspirerande blogg!!
  Kram

 4. Jenny skriver:

  Köper alltid Engelsvikens handskalade räkor.
  Klart godast, lite dyra men prisvärda ändå!!!!

 5. Amelie skriver:

  De brukar finnas på ica Parkhallen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..