ANNONS

De perfekta burkräkorna?

/

sm1

Hej hej

Lillördag i dag ju! Och jag är såååå sugen på smörgåstårta. Men har ingen möjlighet att köpa någon eller göra någon. Ekar tomt i mitt kylskåp, har varken creme fraiche eller grädde hemma. Hm.. Det kanske går ändå?

sm2
sm3

Denna goding köpte jag på Coop om jag inte minns fel och den hade de perfekta räkorna på!! Såna goooda burkräkor som tex Smörgåsbutiken i Örebro hade förr på sina men nu tyvärr bytt mot sk ”handskalade” som jag inte förstår hypen kring för de smakar då inte som man skalat dem för hand utan oftast halvsega med lake-smak. Jag har i alla fall inte hittat något märke som smakar som riktiga handskalade. Har ni ? Men tillbaka till smörgåstårtsräkorna så hade Fiskarn´s såna förut (de HÄR menar jag) men jag kan inte hitta dem i butikerna längre och mailade dem för ett tag sedan för att fråga var de finns men fick inget svar (!).

Så är det nån snäll bloggis i Örebrotrakterna som vet var man kan få tag i dessa så tipsa mig!!!

Nu ska jag googla smörgåstårtsrecept som inte innehåller creme friache eller grädde.

KRAM

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00