Brunch på ikea

IMG_8968.JPG

Heeeej

Den här dagen bara rusade förbi. Har varit på språng prick hela dan och inte ätit nåt sen frukost men åt å andra sidan mycket då. Testade ikeas brunch (39 kr med ikea-kortet). Klart godkänt för det priset.

En hel del julgrejer följde med hem sen och ett litet skrivbord till Sebbe som jag sprang på i fyndhörnan. Och en burk med typ det godaste av allt som kan skymtas på tallriken. Får visa sen. Nu måste jag ha maaaat (eller energi snarare).

Kram

  1. Hej. Ikeas brunch är egentligen inte så speciellt. Men! Jag gillar det ändå och åker dit med en kompis varannan vecka. Bra och prisvärt 😃👍

  2. jag o min dotter åt en mycket välsmakande frukost i helsingborg samt trevlig personal

  3. Annika skriver:

    Åh, vad kul att du testat brunchen! Har också tänkt åka ut och göra det, men det har inte blivit av än. Kanske får åka ut i morgon?
    Hade de fått mycket julgrejer nu? Förra veckan när jag var där hade de ingenting, bara några blockljus. 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..