ANNONS

L I L A !

/

e1

Kaffe, check.

(Vaknat kl 04.00 av rethosta och inte somnat om mer, också check. Men det är glömt nu.)

Choklad, check.

Nu kör vi freeeedag!

e2

Nya Fazer choklad med blåbär, yummi! Riktigt god tycker jag

Oliven ska på Halloweendisco i skolan i kväll, sen blir det skaldjur, baguetter, såser och tillbehör framför Idol.  (Njaä barnen äter inte skaldjur, de får andra pålägg. Sebbe var galen i räkor ett tag men det verkar gått över, med råge ;))

Däremot är det ingen jag direkt gillar i årets startfält, de känns inte som Idoler. Tycker de senaste åren varit såna, alldeles för unga deltagare (?) och hälften kan knappt sjunga, man är mer nervös att det ska skära sig totalt än man är impad av talangerna. Var annat med Agnes, Darin, Söt-Erik, Danny etc. Det var bättre förr. Eller så har jag blivit gammal 🙂 Den enda som fångade mitt intresse som jag verkligen vill höra mer av och som har något av ”det” över sig är den söta pizzakillen som åkte ut under kvalet. (Men smaken är ju olika, det är bara vad jag tycker).

ik2
ik1
ik3
ik4
ik5

IKEA-shoppingen. Julpynt och papper i guld/rosé/koppar/vitt, varsin minigran till barnens rum att pynta som de vill och inte minst det gaaaaalet goda chokladpålägget. Så himla gott, ni måste prova! Med små små krokantkrispbitar i och perfekt chokladsmak. Och sen köpte jag en ”stad” med belysning, svår att fota men ger jättefint ljus. Ska ställa den i sovrumsfönstret.

e3

Fredagsblommor i favoritfärgen, dovt ljuslila. Typ sån färg önskar jag på matta till vardagsrummet! Vad tror ni om det? Lite typ som den HÄR (vet inte om man får låna bilden hur som helst så länkar istället)

Nu ska jag plocka i hop fredagspåsar och städa undan (och så var det de där kvittona..) och försöka hämta barnen så tidigt jag bara kan. Blev så tokig morgon och blev osams med mini-tonåringen så jag saknar henne så och hade så dåligt samvete så jag cruisade förbi skolan förut när jag var och handlade i hopp om att se henne och kasta en slängpuss men noop. Blää, avskyr dåligt-samvete-bad-mom-start på dagen, hon glömde nog bort det direkt ändå (var ingen big deal alls, men i bland sätter det sig verklig på samvetet, att man borde ha liiite mer tålamod och bita i hop).

KRAM på er alla goa fina bloggisar!

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00