L I L A !

e1

Kaffe, check.

(Vaknat kl 04.00 av rethosta och inte somnat om mer, också check. Men det är glömt nu.)

Choklad, check.

Nu kör vi freeeedag!

e2

Nya Fazer choklad med blåbär, yummi! Riktigt god tycker jag

Oliven ska på Halloweendisco i skolan i kväll, sen blir det skaldjur, baguetter, såser och tillbehör framför Idol.  (Njaä barnen äter inte skaldjur, de får andra pålägg. Sebbe var galen i räkor ett tag men det verkar gått över, med råge ;))

Däremot är det ingen jag direkt gillar i årets startfält, de känns inte som Idoler. Tycker de senaste åren varit såna, alldeles för unga deltagare (?) och hälften kan knappt sjunga, man är mer nervös att det ska skära sig totalt än man är impad av talangerna. Var annat med Agnes, Darin, Söt-Erik, Danny etc. Det var bättre förr. Eller så har jag blivit gammal 🙂 Den enda som fångade mitt intresse som jag verkligen vill höra mer av och som har något av ”det” över sig är den söta pizzakillen som åkte ut under kvalet. (Men smaken är ju olika, det är bara vad jag tycker).

ik2
ik1
ik3
ik4
ik5

IKEA-shoppingen. Julpynt och papper i guld/rosé/koppar/vitt, varsin minigran till barnens rum att pynta som de vill och inte minst det gaaaaalet goda chokladpålägget. Så himla gott, ni måste prova! Med små små krokantkrispbitar i och perfekt chokladsmak. Och sen köpte jag en ”stad” med belysning, svår att fota men ger jättefint ljus. Ska ställa den i sovrumsfönstret.

e3

Fredagsblommor i favoritfärgen, dovt ljuslila. Typ sån färg önskar jag på matta till vardagsrummet! Vad tror ni om det? Lite typ som den HÄR (vet inte om man får låna bilden hur som helst så länkar istället)

Nu ska jag plocka i hop fredagspåsar och städa undan (och så var det de där kvittona..) och försöka hämta barnen så tidigt jag bara kan. Blev så tokig morgon och blev osams med mini-tonåringen så jag saknar henne så och hade så dåligt samvete så jag cruisade förbi skolan förut när jag var och handlade i hopp om att se henne och kasta en slängpuss men noop. Blää, avskyr dåligt-samvete-bad-mom-start på dagen, hon glömde nog bort det direkt ändå (var ingen big deal alls, men i bland sätter det sig verklig på samvetet, att man borde ha liiite mer tålamod och bita i hop).

KRAM på er alla goa fina bloggisar!

 

 

 1. Sari skriver:

  Hej fina du, älskar färgen på rosorna men lyckas aldrig hitta dom. Har du tips på var jag kan hitta dom i örebro?
  Tack för inspirerande blogg! 🙂

  kram

  1. Vet inget ställe som ”brukar” ha dem utan stöter jag på dem så köper jag! Dessa hittade jag på Coop.

   Kram

 2. God kväll i stugan…Alltid lika trevligt o titta in här…:)
  Vart är fatet som du har bacon/äggröra i ifrån?
  Kram

 3. Sofie skriver:

  Jag tror att en matta i dov-lila skulle passa superbra – om du hittar en i rätt färg så satsa absolut! 🙂 Älskar också den färgen.

 4. Eftersom du känner något i hjärtat så bevisar det vilken fin mamma du är:=)
  Den mamman/pappan som aldrig tjaffsar/tjaffsat med sitt/sina barn..skulle jag vilja träffa…
  Jag tjaffsade själv med min mamma och hade humör osv..Men nu som vuxen och själv mamma så inser man att det oftast var befogat för henne att säga till! Det kommer säkert Olivia och Sebbe känna när de blir vuxna och ev får barn! Viktigaste är att visa dem kärlek och värme så försvinner de där mini-tjaffsen igen..
  Den där staden måste jag bara köpa..den kan man väl ha framme året om..??
  Ha en finfin skaldjursfrossa och här tittar vi inte ens på Idol..där är ingen värd namnet!
  kramar Birran i Hörby

 5. Anna skriver:

  Och jag har en riktig tonåring 🙂 14 år och helt plötsligt förvandlas till ett monster. Sitter ofta med dåligt samvete att jag borde ha bättre tålamod men är så svårt då allt ska tjafsas och diskuteras. Suck!!! Tur de går över

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..