Goda rester

sm2
sm1

 

God morgon!

Inte EN ENDA av alla tusentals läsare som åt tacos i helgen?? Wow 😉

(Det är så tyst från er, uppskattar era kommentarer och hej så mycket ska ni veta! Det är ju det som peppar och lyfter och inspirerar, så har ni tid och lust så är det väldigt uppskattat! <3 )

Här var det allt annat än sovmorgon i dag, pust. Detta med sommar/vintertid alltså, är det verkligen någon poäng med det?? För mig kan vi gärna skippa det hela, det är ju ändå mörkt dygnet runt i princip snart så vad gör en timme hit eller dit. Och har man småbarn så blir det ju bara kaos..

Fortfarande inte hittat de där räkorna jag letar efter så jag gav upp för stunden och köpte en färdig smöråstårta på Coop Ladugårdsängen i stället. Den är faktiskt grymt god!! Och lucky me har rester kvar till frukost.

Det och en kopp koffeinfri latte väntar här nu. (Japp koffeinfri, har vart så yr och huvudvärk till och från på sistone så jag provar att utesluta koffein under veckan, är ju så känslig mot det på gott och ont så vi får väl se om det blir bättre).

PUSS & KRAM

 1. Linda skriver:

  Hej. Läser ofta din blogg men skriver sällan… Läste nu igenom senaste dagarna och såg du skrev om att ingen ätit tacos i helgen… Det gjorde vi här 🙂 Levde ”kollektivliv” i helgen m 14 vänner här hemma pga mitt 40-årskalas 🙂 Perfekt lunch till så många!! Tack för en bra blogg m många härliga recept som jag provat genom åren!

 2. Hej!
  Jag kommenterar aldrig men läser din blogg varje dag, ofta flera ggr. Jag har själv två barn, 10 mån och 3 år och blir ofta full i skratt när jag läser. Så kul och härlig mix av mat, inredning och barn mm! Du gör ett fantastiskt jobb!

 3. Jessica skriver:

  Vi åt tacos förra fredagen mycket gott! Nästa gång ska jag göra din goda lök!
  Denna fredagen blev det take away från den fina goda restaurangen Sjöbaren här i Haga i Göteborg där vi bor, så det blev fiskgratäng.
  Jag tycker mycket om din blogg och dina recept, mysiga tips. Men som någon skrev.. Lite feedback på när man kommenterar hade varit skoj.
  Kram

 4. Maria skriver:

  Är inne dagligen på din blogg. Har läst den i flera år nu. Bor också i Örebro och har sett dig på bl.a. Smultrongården (då sa jag faktiskt hej när du stod och gjorde räkmackor 🙂 ). Jag uppskattar dina fina recept, dina otroligt fina bilder och din sköna inställning. Keep up the good work!

 5. Rebecka skriver:

  Hej! Din blogg är så härlig att läsa!
  Ville bara säga tack för bra tips om Resturangen Cervicera catalana i Barcelona, var på weekend där i helgen och var bara tvungen att gå dit efter vad du skrev. Så himla god tapas de hade!
  kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..