ANNONS

Goda rester

/

sm2
sm1

God morgon!

Inte EN ENDA av alla tusentals läsare som åt tacos i helgen?? Wow 😉

(Det är så tyst från er, uppskattar era kommentarer och hej så mycket ska ni veta! Det är ju det som peppar och lyfter och inspirerar, så har ni tid och lust så är det väldigt uppskattat! <3 )

Här var det allt annat än sovmorgon i dag, pust. Detta med sommar/vintertid alltså, är det verkligen någon poäng med det?? För mig kan vi gärna skippa det hela, det är ju ändå mörkt dygnet runt i princip snart så vad gör en timme hit eller dit. Och har man småbarn så blir det ju bara kaos..

Fortfarande inte hittat de där räkorna jag letar efter så jag gav upp för stunden och köpte en färdig smöråstårta på Coop Ladugårdsängen i stället. Den är faktiskt grymt god!! Och lucky me har rester kvar till frukost.

Det och en kopp koffeinfri latte väntar här nu. (Japp koffeinfri, har vart så yr och huvudvärk till och från på sistone så jag provar att utesluta koffein under veckan, är ju så känslig mot det på gott och ont så vi får väl se om det blir bättre).

PUSS & KRAM

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00