ANNONS

Halloween inspo

/

h1

Hej!

(Tack raringar som lämnade så mkt fina rader efter er. Är absolut inget tvång att lämna kommentarer bara för att man läser men om ni känner för det då och då så blir jag jääätteglad <3 Är ju så kul att höra vad ni gillar, vad ni tycker,  hur ni mår, vad ni provlagat och vad ni har för er!)

Veckans fredagspåsar kommer (såklart) gå i Halloweentema. Finns så mkt läskigt och horribelt och skrämmande och läbbigt men också väldigt mycket sött och fint. Så mina små finingar ska få varsin matchande skelettröja med glitterhjärta, små gosiga fladdermöss, ansiktsmasker och glittriga fladdermössvingar. (Godis lär inte behövas, de är laddade till tänderna för att gå runt och tjoa ”bus eller goooodis” och knacka på hos grannarna och försöka skrämma åt sig lite godis. Fast Sebbe kommer antagligen säga ”bajskorv eller godis”, ofattbart hur många gånger man kan tycka det ordet är kul när man är 3 år, hehe)

h4
h2
h5
h6
h7
h8

På fredag är det utklädnad på fritids med disco (förskolan med? måste kolla upp) och på fredagkväll är vi bjudna på maskeradpartymiddag och små (och stora) maskerdräkter ska fixas. Olivia vill vara vampyr och Sebbe vill vara spindel, han har en sån kostym sen tidigare. Han tycker själv han är väldigt gullig i den, hihi. Står och åmar sig i spegeln med sitt gulligaste leende och gnyr lite som en hundvalp och säger åh guuuullig till spegelbilden. Sötplutten.

Firar ni??

KRAM

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00