Halloween inspo

h1

 

Hej!

(Tack raringar som lämnade så mkt fina rader efter er. Är absolut inget tvång att lämna kommentarer bara för att man läser men om ni känner för det då och då så blir jag jääätteglad <3 Är ju så kul att höra vad ni gillar, vad ni tycker,  hur ni mår, vad ni provlagat och vad ni har för er!)

Veckans fredagspåsar kommer (såklart) gå i Halloweentema. Finns så mkt läskigt och horribelt och skrämmande och läbbigt men också väldigt mycket sött och fint. Så mina små finingar ska få varsin matchande skelettröja med glitterhjärta, små gosiga fladdermöss, ansiktsmasker och glittriga fladdermössvingar. (Godis lär inte behövas, de är laddade till tänderna för att gå runt och tjoa ”bus eller goooodis” och knacka på hos grannarna och försöka skrämma åt sig lite godis. Fast Sebbe kommer antagligen säga ”bajskorv eller godis”, ofattbart hur många gånger man kan tycka det ordet är kul när man är 3 år, hehe)

h4
h2
h5
h6
h7
h8

På fredag är det utklädnad på fritids med disco (förskolan med? måste kolla upp) och på fredagkväll är vi bjudna på maskeradpartymiddag och små (och stora) maskerdräkter ska fixas. Olivia vill vara vampyr och Sebbe vill vara spindel, han har en sån kostym sen tidigare. Han tycker själv han är väldigt gullig i den, hihi. Står och åmar sig i spegeln med sitt gulligaste leende och gnyr lite som en hundvalp och säger åh guuuullig till spegelbilden. Sötplutten.

Firar ni??

KRAM

 

 

 1. Emma H skriver:

  Men å vilka gulliga kläder, dom kommer vara läskiga men ack så söta!!
  Här ska min stora tjej (har tre tjejer) som är 8 år ha Halloweendisco och hon har bestämt att pengarna som kommer in ska gå till barncancerfonden, så söt så man smälter:-)

  Jag måste erkänna att jag läser din blogg dagligen men har blivit sämre att kommentera sen du skaffade Instagram där jag kommenterar mer;-)

  Kram Emma

 2. Hejsan!
  Nej, jag firar inte Hallowen och är till och med en sådan tråkig människa att jag öppnar faktiskt inte ens dörren om det kommer några ungar och ringer på.

  Läste/hörde någonstans att man endast ska gå till de som har en pumpa utanför dörren, för det visar att man firar Hallowen. Har man det inte, deltar man inte i firandet.

  Kram från Bästkusten

 3. Andrea skriver:

  Visst är det lite kul med Halloween! Blir mys med familjen i år:-) Gjorde förresten din torsk ala Jansson igår, grymt gott, jag ääälskar Janssons! Längtar till jul nu:-) Tack för en grymt bra och inspirerande blogg!

 4. Sofia skriver:

  Hej hej! Här kommer en lite morgonhälsning från mig! Tittar in på din blogg dagligen men är dålig på att skriva en kommentar. Gillar den härliga blandningen i din blogg och framför allt dina underbara efterrätter! Ha ett riktigt härligt höstlov!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..