Make it vanish

v1

 

Hej hej

Höstlediga barn – mer tvätt än nånsin? 😉 Vet inte hur många tvättmaskiner som rullar per vecka här men många är det och många är fläckarna man kämpar med och aldrig tror ska försvinna. Vanish är lite av min bästa vän i tvättstugan, alltid varit. Är det nåt som biter på all den där leran, gräsfläckarna och chokladen här så är det Vanish!

Provade de värsta fläckarna jag kunde komma på på en duk. Här är mosade jordgubbar, blåbär, rödvin, ketchup och choklad.

v2

Kikade på listan på deras hemsida över vad som biter på vilka fläckar och tyckte Vanish Oxi Action  Förbehandlingspray lät som bästa alternativet. Följde instruktionerna (sprayade på fläckarna och lät verka i 5 minuter) och tvättade sedan i 40 C.

v3

Tadaaaaaa

Som ny 🙂

Ni kan beställa gratisprover HÄR om ni vill prova.

Och nu har ni även möjlighet att vinna ett kit med produkter från Vanish genom att lämna en kommentar här med ditt bästa tvätt-tips mot svåra fläckar?

Tävlingen pågår t.o.m 1/11. Lycka till!

KRAM

Inlägget är i samarbete med Vanish

 1. Mirjam skriver:

  Ååå jag brukar i panik springa till närmaste kran och gnugga med varmt vatten!!! Och hoppas på att fläcken försvinner. ….
  Nu håller jag tummarna för att få prova detta .

 2. Hannah skriver:

  Gall-tvål! Min mormor använde alltid det och det funkar verkligen på allt (nästan!). Min största utmaning av fläckar har varit bajsfläckar på vita ullkläder….ull skaju helst inte tv.ttas i mer än 30 grader…. Någon som har ett fungerade tips så tar jag mer än gärna emot! 🙂

 3. Flytande tvål, bara så- enkelt:)

 4. Kokande vatten på bärfläckade plagg överraskade min bror mig med att tipsa om och det funkar! Visste inte att han kunde eller brydde sig om sånt.

 5. Jag brukar röra ihop bikarbonat och lite vatten, det skall inte vara löst och rinnigt, så att det håller ihop. Jag stryker det över fläcken, både på ovansidan och undersidan och låter det stå några timmar. Tvättar sedan plagget som vanligt och fläcken är borta. Biter på de mesta fläckarna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..