ANNONS

Nyårsklänning

/

nyar

Godkväll!

Sorry för frånvaro på bloggen i dag men det har gått i ett. I går hade vi årets julfest med grannfruarna och det ska ni såklart få höra mer om och få några supergoda recept men det får bli i morn 🙂

Just nu roar jag mig med att klicka hem årets nyårsdress. Hittade denna skira raring HÄR. Får visa hur den ser ut live när den kommit men tycker det är så bra med sidor som har såna där catwalks som de har så man kan se live hur klänningen ser ut på. (För det är ju typ omöjligt att se på produktbilder tycker jag).

Nu ska jag leta julaftonsklänning med 🙂 Vill ha något rött och festligt men inte avklätt och helst ganska rymligt (som får plats med en himla massa julmat utan att förvandlas till en mamma-klänning).

KRAM

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00