ANNONS

Lite nytt

/

e2

På vägen upp! Inget mer halkande 🙂

Hej hej

Storstädning inför julen pågår. Kvällen består av dammande och plockande och vädrande och bäddande och tippen med kartonger och bråte och skänka gamla leksaker och kläder och panta och återvinna och ja ni fattar.. Sånt som många pysslar med nu kanske 🙂

(Men jag f a t t a r inte hur det kan bli så himla stökigt på nolltid med två småttingar hemma. Det är som hela havet stormar varenda kväll när de lagt sig. Och det är inte alltid man orkar prioritera att plocka upp den där oredan varenda kväll, inte här i alla fall.. Fast ska jag vara ärlig är det inte bara de som stökar ner, jag är rätt bra på att vända köket upp och ner och slänga mina kläder i högar.. ehrm 😉

e5

Jag kom äntligen till skott och beställde halkskydd till trappan (HÄR) så nu ska inga småttingar halka och slå i rumpan hopas jag.

Söta julgranskulor hittade jag också, på rea (HÄR och HÄR). Några hamnade i trollhasseln och resten väntar på julgranen som flyttar in först nästa vecka här.

e1
e3

Bäddade med sprillans nya lakan i Olivias våningssäng. Dem hade jag egentligen tänkt slå in i julklapp men lika bra att glädjas åt dem redan nu. Hittade dem HÄR för 99 kr/setet (kap!) och de coola leo-örngotten finns HÄR.

e8
e6
e7

Missa inte rabattkoden hos ELLOS. Ange koden: 309709 så får ni 30 % på dyraste varan. (villkor på hemsidan). Finns så mkt fint!!

Nähäpp om man skulle ta och fortsätta med städningen då 😉

KRAM

(Pssst. Årets julklapp blev som ni kanske vet ett ”aktivitetsband” och Ellos har ju massa varianter på dessa, dem hittar ni HÄR)

(adlinks)

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00