Nedräkning

a

Beställde doftljus med hyacintdoft men det doftade tyvärr inte alls som riktiga. Nån som har tips på ljus som v e r k l i g e n doftar hyacint??

 

 

Hej hej

 

Det känns att det rör sig mot jul. Avslutningar och julscheman och pyssel och nedvarvning. Häromdagen var det avslutning och uppvisning med showdansen. Min lilla stjärna och hennes grupp uppträdde till Michael Jackson och hon var så duktig så 🙂

Så svårt med fotografering av uppträdanden när man inte vill fånga någon på bild som kanske inte vill/får vara med men söta kompisen Ella stod som tur var närmast 🙂

 

d1
d2
d5
d4
d3

 

Sebbes söta luciatåg i fredags dokumenterades inte alls tyvärr då det var fotoförbud, ni får helt enkelt tro mig när jag säger att han var den sötaste pepparkakan ever och sjöng så fint för full hals 🙂

Sista veckan innan jullovet, sen tar vi ledigt hela lilla familjen t.o.m trettondagen. Så mysigt! Hoppas på mycket snö och allt kul det innebär. Har ni några roliga planer kring jul? Berätta gärna, så kul att höra vad ni har för er!

 

KRAM

 1. Kew Gardens har ett fantastiskt doftljus och det doftar verkligen Hyacinth! 🙂

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Arbetar som sjuksköterska och kommer att jobba på julafton. Dagtur som tur är, så jag är väl hemma till halvfyra! Då är det bara att hoppa i duschen och svira om för sen kommer släkten och firar jul. Ledig sen så då blir det fler familjemiddagar, utgång med utflyttade vänninor och förhoppningsvis långa promenader i snö!!! Snöar faktiskt här i Hälsingland ikväll!
  Ha en fin jul!

 3. Helene skriver:

  Ledig från fredag till 8/1 så skönt. Maken och jag är på landet o bastar o äter gott och går promenader sen blir det NY en vecka o hälsa på svågern!

 4. Mia skriver:

  Jag har köpt ett hyacintljus från Klockaregården. Doftar mycket gott och mycket hyacint!

  Jag jobbar som lärare och rättar som en galning för att inte behöva jobba på jullovet. Förturen det är detta de bästa dagarna på året….förväntan!

 5. Therese skriver:

  Vi har en liten tjej på tre veckor som upptar våra dagar. Vi gör det lättast möjligt för oss och pyntar sparsamt hemma och åker till våra föräldrar och annan släkt under juldagarna och äter julmat. Aldrig trodde jag att en liten tjej kunde uppta så mycket tid och ork, men det är även hur mysigt som helst. Ha en fin jul!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..