ANNONS

Nedräkning

/

a

Beställde doftljus med hyacintdoft men det doftade tyvärr inte alls som riktiga. Nån som har tips på ljus som v e r k l i g e n doftar hyacint??

Hej hej

Det känns att det rör sig mot jul. Avslutningar och julscheman och pyssel och nedvarvning. Häromdagen var det avslutning och uppvisning med showdansen. Min lilla stjärna och hennes grupp uppträdde till Michael Jackson och hon var så duktig så 🙂

Så svårt med fotografering av uppträdanden när man inte vill fånga någon på bild som kanske inte vill/får vara med men söta kompisen Ella stod som tur var närmast 🙂

d1
d2
d5
d4
d3

Sebbes söta luciatåg i fredags dokumenterades inte alls tyvärr då det var fotoförbud, ni får helt enkelt tro mig när jag säger att han var den sötaste pepparkakan ever och sjöng så fint för full hals 🙂

Sista veckan innan jullovet, sen tar vi ledigt hela lilla familjen t.o.m trettondagen. Så mysigt! Hoppas på mycket snö och allt kul det innebär. Har ni några roliga planer kring jul? Berätta gärna, så kul att höra vad ni har för er!

KRAM

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00