ANNONS

Årets mest stämningsfulla

/

k1

Hej hej

Hade en så härlig kväll i går. Med goda vänner for vi ut till Katrinelund för att äta julbord. Kallt och vintrigt och med ett tunt pudertäcke av snö, rena idyllen.

Och julbordet var det i särklass godaste i år. Såna vackra små tilltugg och skapelser, så goda och sånt utbud med lite av varje, både gamla traditionella klassiker och nya kompositioner. Och miljön är bara pricken över i:et!

k4
k3
k2

En blåbärsglögg med whiskey startade kvällen (yummi!). Sen åt och åt och åt och åt vi tills det bara var vi kvar av alla sällskap där :)) (lite så det brukar bli)

k7
k8
k5
m3
m2
m4
k9
k10

Passade på att spana in grannarnas sommarhus som håller på att byggas alldeles runt kroken, sååå fint. Dessutom byggs det ett hotell för fullt. Det är ju enda kruxet det där med att det ligger en bit utanför stan, men snart kan vi alltså sova över både hos vännerna eller på hotellet 🙂

Supermysig och god kväll (ska ni bara äta ett julbord så ät detta!!). Och barnen hade en lika trevlig kväll här hemma, det körde ihop sig med barnvakt i sista stund men goa Elin med dotter kom över och passade småttingarna som var alldeles lyriska 🙂 Slutet gott allting gott.

e1
e2

Tack snälla, du räddade kvällen <3

KRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00