ANNONS

Julklappstips

/

sp1

Hej hej

Kikar in med ännu ett julklappstips. Det typ ultimata sådana för vem älskar inte sällskapsspel? Två nyheter från Kylskåpspoesi ser ni här, Himmel eller Helvete samt Kortslutning. Båda prick hur kul som helst 🙂

(Svara nej på ”ja-frågor” visade sig vara svårare än man tror, höll på att vricka tungan!! och frågorna i Himmel eller Helvete var skrämmande träffsäkra hehe och något pinsamma att erkänna)

sp3
sp2

Ett erbjudande till er från Bluebox har jag också. Ni kan köpa Kylskåpspoesis spel hos dem för 189:- och köper ni två eller flera spel får ni med en Fresh yoghurtbägare på köpet om ni anger koden matplat14. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker till och med den 20/12-2014

yoghurtbägare

KRAM

I samarbete med Kylskåpspoesi

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00