Julklappstips

sp1

 

Hej hej

 

Kikar in med ännu ett julklappstips. Det typ ultimata sådana för vem älskar inte sällskapsspel? Två nyheter från Kylskåpspoesi ser ni här, Himmel eller Helvete samt Kortslutning. Båda prick hur kul som helst 🙂

(Svara nej på ”ja-frågor” visade sig vara svårare än man tror, höll på att vricka tungan!! och frågorna i Himmel eller Helvete var skrämmande träffsäkra hehe och något pinsamma att erkänna)

 

sp3
sp2

 

Ett erbjudande till er från Bluebox har jag också. Ni kan köpa Kylskåpspoesis spel hos dem för 189:- och köper ni två eller flera spel får ni med en Fresh yoghurtbägare på köpet om ni anger koden matplat14. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker till och med den 20/12-2014

yoghurtbägare

 

KRAM

 

I samarbete med Kylskåpspoesi

 1. Jenny skriver:

  Perfekt!
  Är ute efter ett spel till nyår men vilket är roligast enligt dig?

  Ha det så härligt i London 🙂

  Kram kram

  1. Jag gillar idiotkunskap, det går varmt här hemma!!

   Kram

 2. nina skriver:

  Hej Victoria, jag ska ge bort en flaska vin till min chef i julklapp. Har du nåt bra att vin att rekommendera? Amarone går alltid hem men vill gärna ha tips på något annat med som passar att ge bort. God Jul, kram Nina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..