ANNONS

London baby!

/

r9

Hej hej

Vad pysslar ni med? Jag springer faktiskt runt och packar lite med julgodiset står på kylning för i helgen bär det av till älskade London för en miniweekend på tu man hand. Strosa runt bland julglittret, njuta god mat, titta på allt folk, insupa sus och dus och dofter som hör London till. Besöka Victoria´s Secret, Hamley´s, Harrods och Selfridges. Köpa sista klapparna och några till mig själv. Varva butikerna med pubar. Sova ut och bara vara. Underbart!

r4
r5
r7
r8

Söta blusen och tunna dunjackan som egentligen skulle hamna under granen hamnar i stället i resväskan 🙂 Ca 10-13 grader och sol väntar i London så varma vinterjackan lämnar jag hemma.

(Älskar denna modellen på blusen, och jackan har jag i grått från förra säsongen och använt såå mycket. Kommer bli vårens favvo!)

Nu ska jag leta reda på adapter, pass och biljetter här. Ordningen är sådär som vanligt, hehe 😉 Tänkte jag skulle vara ute i hyfsat god tid i alla fall och slippa packa allt i morgon. Sen är det dags att skära upp julgodiset, yuuuumi! (Recept kommer).

KRAM

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00