Hej!

IMG_1025.JPG

IMG_1028.JPG

Hej på er!

Sitter på Heathrow och väntar på uppdatering om flyget som är försenat. Lite tröttsamt när man bara vill hem (dessutom packade jag ner laddaren i resväskan så batteriet börjar sina)

Åt ljuvlig Eggs Benedict i morse (vi skippade hotellets frukost, för övrigt det vidrigaste hotell jag bott på nånsin, berättar mer sen)

Hoppas ni har det bra i julstöket. Vi har haft en grym helg! Men jag får uppdatera er med Londontips senare, måste spara batteri nu så jag kan visa mitt boardingcard som är i mobilen! Dagens teknik 🙂

Kram!

 1. Hoppas att du kom hem ordentligt. Synd med ett dåligt hotell.
  Må så gott fina du!

 2. Marie skriver:

  Hej! Vilken härlig helg ni verkar haft i London, min favoritstorstad, får aldrig nog… Har en liten fråga, då en by Malene Birger väska ligger högst på min önskelista när jag fyller halvjämnt i januari – Vilken modell har du? Har nästan förstått att Grineeh är den vanligaste, men jag får känslan av att den är väldigt stor… Önskar dig en riktigt god jul och ser fram emot ett nytt år med din härliga blogg!

 3. Mia skriver:

  Äggen ser ju gudomliga ut :).

  Ha en härligt jul! kram

 4. det såg riktigt gott ut! trist att ni fick dåligt hotell 🙁 kram Pernilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..