Dopparedan

jul1

 

Godkväll

 

Hoppas ni haft en fröööjdefull julafton. Så gott det går 😉 Det är ju ett mindre k a o s (med barn), alldeles för mycket paket (fast vi hade i alla fall bättrat oss i år på den fronten!) och barn som knappt äter något annat är pepparkakor och julmust på hela dagen (och har humör därefter) och en oändlig massa tid med att förbereda och lägga upp mat och minst lika lång tid att plocka undan allt och sen ett berg med disk och ett berg med julpapper och barn som är så trötta så ögonen går i kors men icke vill sova. Men väldigt mysigt med såklart 🙂 Vi hade knytis med släkten hemma hos oss, julklapsspel och Tomte-besök och en himla massa fina julklappar och goa gäster. Supernöjda barn (och vuxna) och massor med goda rester fram till påska ungefär, hehe. Bra summering av dagen.

jul2
jul3
jul6

 

Mer firande i morgon, min mormor fyller 88 år och traditionsenlig kalkon-lunch står på schemat. Senare på kvällen bär det av på restaurang med ett gäng kompisar, en riktig ”hemvändarkväll” juldagen.

Men juldagen är ju även startsskottet på en massa rea, jag har några guldkorn jag tänkte tipsa er om i morgon så kika in om ni är shoppingsugna 🙂

KRAM och GODNATT

 1. Sanna skriver:

  Hej Victoria!
  Vad heter modellen på din jättefina klänning? Kram Sanna

 2. Önskar Dig en fortsatt fin jul och ett riktigt gott Nytt År! Här hemma är det riktigt slappt idag och vi myser runt i myskläder. I eftermiddag startar vi bastun och ikväll blir det film. Tack för ett underbart år med dig, du delar med dig och glädjer många med din positiva syn på livet. Har tänkt många gånger att du skulle kunna skriva en bok med alla dina restips, middagstips och familjelivsmys, en typ årsbok. Har du något tips på skaldjurs förrätt i lite modern stil/smak? Älskar skaldjur och tycker att de hör Nyårsfesten till. Glöm inte visa hur din fina nyårsklänning blev. Kram Malin.

  1. Tack vad gullig du är!

   Crabcakes med tartarsås (gjord på färsk kingcrab, yummi!!)

   Kram

 3. Vad har du på dej till klänningen ? Har en lika dan men vet ej aldrig hur jag ska ha den ! Klänning under? Strumpbyxor ? Leggings ?

  1. Jag har vit underklänning och svarta strumpbyxor till.

   Kram

 4. Jennie skriver:

  Låter exakt som vår jul! Firade hemma hos oss för första gången i vårt nya hus med knytits, familj, släkt, barn, klappar högt och lågt och fyra barn 2-5 år med mer eller mindre sockerchock… Imorgon traditionsenlig kalkon för oss med 😉 Nu sitter min man och jag och nästan somnar i soffan efter att kollat på ett avsnitt Marco Polo på Netflix och okynnesätit rester av Skagencheesecake 😛

 5. Anna skriver:

  Ser ut som att du missat det viktigaste på julbordet, Zeunerts bryggda julmust. Den enda bryggda musten i Sverige (andra är essenser)… Dom finns endast i begränsad upplaga, men väl värda att köpa. Har du provat?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..