ANNONS

Dopparedan

/

jul1

Godkväll

Hoppas ni haft en fröööjdefull julafton. Så gott det går 😉 Det är ju ett mindre k a o s (med barn), alldeles för mycket paket (fast vi hade i alla fall bättrat oss i år på den fronten!) och barn som knappt äter något annat är pepparkakor och julmust på hela dagen (och har humör därefter) och en oändlig massa tid med att förbereda och lägga upp mat och minst lika lång tid att plocka undan allt och sen ett berg med disk och ett berg med julpapper och barn som är så trötta så ögonen går i kors men icke vill sova. Men väldigt mysigt med såklart 🙂 Vi hade knytis med släkten hemma hos oss, julklapsspel och Tomte-besök och en himla massa fina julklappar och goa gäster. Supernöjda barn (och vuxna) och massor med goda rester fram till påska ungefär, hehe. Bra summering av dagen.

jul2
jul3
jul6

Mer firande i morgon, min mormor fyller 88 år och traditionsenlig kalkon-lunch står på schemat. Senare på kvällen bär det av på restaurang med ett gäng kompisar, en riktig ”hemvändarkväll” juldagen.

Men juldagen är ju även startsskottet på en massa rea, jag har några guldkorn jag tänkte tipsa er om i morgon så kika in om ni är shoppingsugna 🙂

KRAM och GODNATT

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00