Ännu ett reatips!

ragjul

 

Hej igen!

Ännu en favorit att tipsa om. Kl 12.00 slår Raglady upp portarna för sin julrea! Woop! Så mkt fint och upp till 50 % rabatt på massor. Kika in HÄR.

Happy shopping!

KRAM

 

Tips i samarbete med Raglady

 1. Monica skriver:

  Åhh vad skönt att läsa era kommentarer om Cayla. Här håller vi på att gå i taket. Hon säger bara att hon inte förstår frågan. Vi håller på att överväga att skicka tillbaka. Inte värt pengarna. Vi funderar på om engelska versionen fungerar bättre. Svenska språket är tydligen svårt att få datorer att förstå. Och detta är väl engelskt i original? Nej blir nog reklamation. God Fortsättning!

  1. Karin skriver:

   Jag tror också att jag skall försöka reklamera. Om det nu går att göra. Måste kolla upp det. Hade varit toppen, köper hellre något annat till henne.

 2. Ok då har vi samma problem, så trist! Känns som den kommer bli glömd snabbt. Vi skiftade namn men hon säger ändå stavningen på det gamla namnet!!! Jag har också försökt ställa frågor, pratar långsamt men inte tusan hjälper det. Måste seim det går att hitta fler sagor och spel. Näthandel i all ära men nästa gång skall man nog se sådana är leksaker live!

 3. Karin skriver:

  Hej! Visste köpte även ni Cayla dockan? Jag har inte sett den live men vad tusan får knappt den till att funka. Hon svara oftast att hon inte vet på frågorna. Får ni er till att funka bra? Tack för svar

  1. Samma här, Olivia håller på att bli tokig!!! Haha. Det enda hon svarat på hittills är att hon gillar läppstift och vill bli hennes bästa vän. Allt annat svarar hon att hon inte vet eller är för svårt!??? Får googla lite, så här dåligt borde inte vara ok!!!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..