ANNONS

Myspysdag och reatips

/

t2

Goood morgon ”dagen efter”

En riktig strosa-runt-i-mysiga-kläder-och-äta-godis-dag typ. Passar på att börja dagen med ett reatips hos en av favvo-butikerna. Tullhuset slår upp portarna för rean i dag och bla dessa godingar finns med!

t1
t4
t5

Mysig oversizetröja och matchande mössa från Hunky Dory (så sköna!!) och linne att ha under från Rosemunde. Älskar dessa linnen, inte bara för att de är sköna men tycker det är så fint med lite bredare band i spets att ha under oversizetröjor som kikar fram.

Hela reautbudet hittar ni HÄR.

Happy shopping!

KRAM

Tips i samarbete med Tullhuset

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00