Myspysdag och reatips

t2

 

 

Goood morgon ”dagen efter”

 

En riktig strosa-runt-i-mysiga-kläder-och-äta-godis-dag typ. Passar på att börja dagen med ett reatips hos en av favvo-butikerna. Tullhuset slår upp portarna för rean i dag och bla dessa godingar finns med!

 

t1
t4
t5

 

Mysig oversizetröja och matchande mössa från Hunky Dory (så sköna!!) och linne att ha under från Rosemunde. Älskar dessa linnen, inte bara för att de är sköna men tycker det är så fint med lite bredare band i spets att ha under oversizetröjor som kikar fram.

 

Hela reautbudet hittar ni HÄR.

Happy shopping!

 

KRAM

 

Tips i samarbete med Tullhuset

  1. Härligt med slappardag. Själv tänker jag gå omkring i pyjamas hela dagen. Fast med så fint väder borde man passa på att ta en promenad.
    God fortsättning!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..