ANNONS

Gårdagens

/

s2
s1

Sebbelutten i favoritjulklappen, en Sportacus-dräkt (Lazy Town) och jag hade örhängen/Lily&Rose och klänning/by Malene Birger

Godkväll i stugorna!

Ojoj så segt gäng här. Ska strax hugga in på julmatsrester, kylen är proppfull. Kändes som det blev mer kvar än det var innan vi började äta på julafton, haha. Och i går blev det ju inga rester alls utan mammas goda kalkon (och nån hugg en ”jäääättekycklingklubba” snabbt som blixten.

s3
s4

Och några timmar senare kilade vi ner till mysiga Makeriet på samma gata och mötte upp gänget för kvällen och njöt av god mat kvällen lång. Åt typ exakt samma som sist vi var där 🙂 Och då drack vi ett så himla gott vin som vi hade glömt namnet på, men de kom i håg var vi suttit och vad vi druckit (!!) så vi körde på samma vin också. Riktigt gott, tips tips! (ska beställa hem några flaskor pronto)

s5
m2
m3
m4
m5
m1

Blir hungrig bara jag ser all mat så nu ska jag gräva fram en massa gott ur kylen och hitta nån mysig julfilm vi kan se.

KRAM

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00