ANNONS

Nyårsprepp & nyårslöften

/

ny1

God morgon!

Rena rama semesterlunket här. Så skönt med lite långledigt i hop! I dag står nyårs-prepp på schemat. Vi skulle egentligen varit hos en annan familj i vårt nyårsgäng men det blev ändrade planer så nu ska vi vara hos oss. Maten till oss vuxna har vi beställt som avhämtning från Amano, sååå skönt!  Jag älskar ju att hålla fester och middagar men har varit så mkt sånt på sistone så avhämtning kändes guld värt! (Slippa spendera halva dagen och halva kvällen i köket och stressa och diska och allt och inte hinna med hälften av vad man tänkt och slutar med huvudvärk) Vi blir 8 vuxna och 4 barn, så det blir ju en del fix ändå. På schemat i dag står införskaffning av nyårsdukning, mat till barnen, fördrink, tilltugg, snacks och vicknin.

ny2
ny3

Barnens söta nyårskläder hittade jag på Next i London. Glittrigt silvrigt/blyertsgrått. Tycker de har sååå söta saker (och när jag visade sakerna för min granne Lottie så sa hon att man kan beställa och returnera därifrån fraktfritt! Man behöver alltså inte åka till London :))

ny4

En lång lista att bocka av på Ica Maxi, Lagerhaus, systembolaget och blomsterbutiken i dag, sen ska jag bocka av städa-listan här hemma. Detta eviga städande (som jag är så dålig på), men vet ni vad jag köpt oss i nyårspresent? Städhjälp! Så fr.o.m jan testar vi detta varannan torsdag så det blir rent och fräscht lagom till helgen och mitt eget nyårslöfte (ett av tre faktiskt) är att hålla undan bättre. Ett renare och snyggare hem 2015 alltså. 🙂

Har ni något nyårslöfte??

ny5

Ännu en sak att bocka av, nyårsnaglar klara!

KRAM

37
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00