Nyårsprepp & nyårslöften

ny1

 

 

God morgon!

 

Rena rama semesterlunket här. Så skönt med lite långledigt i hop! I dag står nyårs-prepp på schemat. Vi skulle egentligen varit hos en annan familj i vårt nyårsgäng men det blev ändrade planer så nu ska vi vara hos oss. Maten till oss vuxna har vi beställt som avhämtning från Amano, sååå skönt!  Jag älskar ju att hålla fester och middagar men har varit så mkt sånt på sistone så avhämtning kändes guld värt! (Slippa spendera halva dagen och halva kvällen i köket och stressa och diska och allt och inte hinna med hälften av vad man tänkt och slutar med huvudvärk) Vi blir 8 vuxna och 4 barn, så det blir ju en del fix ändå. På schemat i dag står införskaffning av nyårsdukning, mat till barnen, fördrink, tilltugg, snacks och vicknin.

 

ny2
ny3

 

Barnens söta nyårskläder hittade jag på Next i London. Glittrigt silvrigt/blyertsgrått. Tycker de har sååå söta saker (och när jag visade sakerna för min granne Lottie så sa hon att man kan beställa och returnera därifrån fraktfritt! Man behöver alltså inte åka till London :))

 

ny4

 

En lång lista att bocka av på Ica Maxi, Lagerhaus, systembolaget och blomsterbutiken i dag, sen ska jag bocka av städa-listan här hemma. Detta eviga städande (som jag är så dålig på), men vet ni vad jag köpt oss i nyårspresent? Städhjälp! Så fr.o.m jan testar vi detta varannan torsdag så det blir rent och fräscht lagom till helgen och mitt eget nyårslöfte (ett av tre faktiskt) är att hålla undan bättre. Ett renare och snyggare hem 2015 alltså. 🙂

Har ni något nyårslöfte??

 

ny5

Ännu en sak att bocka av, nyårsnaglar klara!

 

KRAM

 1. Maria skriver:

  Ooh, Kista galleria it is! Tack för tipset och god fortsättning på det nya året!

 2. Nisha skriver:

  En fråga Victoria, vilket är det bästa sunwing hotell du och din familj har bott på? Har barn som är 7 rep 4 år.

 3. Vill önska dig o din familj ett Gott Nytt År och en god fortsättning på det nya året. Hoppas ni haft en toppen kväll. ☆

 4. Lena skriver:

  Jag tycker du har varit dålig på att uppdatera din blogg på sista tiden!
  Önskar fler inlägg 2015! Gott nytt år!

  1. Eva skriver:

   What!! … Du skämtar va?

  1. Frida skriver:

   Önskar ett gott 2015 OCH att bittra nättroll håller sig på långt avstånd.
   Ser fram emot massa nya recept,Kram!

   1. Lena skriver:

    Tycker du ska tänka dig för innan du stämplar folk som bittra nättroll! Jag framförde bara en önskning till Victoria i all välmening, samt önskade henne gott nytt år!
    Faktum är att det ibland går flera dagar mellan hennes inlägg. Ska man inte få säga sin åsikt utan att bli kallad nättroll?

    1. Fast faktum är att jag uppdaterat 1-3 ggr om dan i stort sett hela året så isåfall blandar du nog ihop min blogg med någon annan. Nu i jul har det gått i ett så familjen har fått prio över bloggen men det händer i princip aldrig annars att det går en dag utan uppdatering.

     Gott nytt år!

 5. Gott nytt år till dig och din familj! Tack för ännu ett år fyllt av fina och inspirerande inlägg. En dag utan din blogg är ingen dag att räkna med 🙂 Önskar er en fin kväll! Kram Charlotte

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..